Siroz tedavisi gören Ufuk Özkan yeni projesiyle ekranlara dönüyor!

Siroza yakalanan ve tedavisi olumlu sonuçlanan oyuncu Ufuk Özkan setlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Özkan, TRT 1'de yayınlanacak "Benim Güzel Ailem" dizisiyle ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde siroza yakalandığı duyuran ve bunun için tedavi olmaya başlayan ünlü oyuncu Ufuk Özkan organ nakli için sıraya girmişti. Tedavisinin olumlu geçtiğinin müjdesini sosyal medyadan yayınlayan 48 yaşındaki oyuncu sağlık durumu hakkında; "Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam… En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam…" açıklamasını yapmıştı.

"BENİM GÜZEL AİLEM" DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR!

 TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan "Benim Güzel Ailem" dizisiyle ekranlara dönüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, hastaneden taburcu olan ünlü oyuncu Fabrika Yapım imzalı "Benim Güzel Ailem" dizisiyle anlaştı.

Ufuk Özkan

Ufuk Özkan

AİLENİN DAYISI OLACAK!

Özkan, ailenin dayısı "Adnan Gözüaçık" rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu, cast direktörlüğünü Yelda Gürkan'ın yaptığı dizinin 8. bölümünde kadroya dahil olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Büyükak'tan uzmanlara esprili isyan: "10 bin adım yerine 4 bin adım yeterliymiş"

 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0