Gamze Özçelik'ten tüyleri diken diken eden paylaşım! "Öyle ihtiyacım vardı ki..."

Oyunculuğu bırakarak kurduğu dernekle tüm dünyada yoksul ve yardıma muhtaç insanlara el uzatan ünlü isim Gamze Özçelik son paylaşımıyla yürekleri sızlattı. Sık sık sosyal medya hesabından Özçelik bu defa Tanzanyalı küçük bir çocuğu paylaşarak unutulmaz bir ana tanıklık etti.

Dünyanın dört bir yanında yer alan yardıma muhtaç insanların yanında olan ve yardımlarını esirgemeyen Gamze Özçelik gönülleri fethetmeye devam ediyor. Gittiği her ülkede 'Kraliçe' ilan edilen Özçelik, Instagram hesabından yayınladığı kareye düştüğü not tüyleri diken diken etti.

"ÖYLE İHTİYACIM VARDI Kİ..."

Ünlü isim kurucusu olduğu Umuda Koşanlar derneği ile birlikte Tanzanya'da yardım çalışmalarını yaptığı sırada denk geldiği küçük çocukla çekilmiş olduğu karesini yayınladı. Özçelik, paylaşımına şu notu düştü.

"Öyle ihtiyacın vardı ki çocuk; içten bir kucaklamaya, başının okşanmasına, sevilmeye… Öyle ihtiyacım vardı ki çocuk; tertemiz bir kalbe, saflığa, teslimiyete.. "

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik paylaşımıyla yürekleri sızlattı

Gamze Özçelik paylaşımıyla yürekleri sızlattı

Gamze Özçelik paylaşımıyla yürekleri sızlattı

Gamze Özçelik paylaşımıyla yürekleri sızlattı

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyada yakında takip edilen Gamze Özçelik'in bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı: "O kucaklamayı ömrünün sonuna kadar unutmayacak", "Öyle ihtiyacımız vardı ki senin gibi güzel, merhametli bir kalbe...", "Gerçekten bazen kimin daha çok ihtiyacı olduğunu Rabbim bilir", "Resulullah ta sizi cennetinde böyle kucaklayarak karşılasın inşallah", "Gamze Hanım takdir ve gururla sizi takip ediyorum. Rabbim de sizi şefkatle kucaklasın inşallah", "Rabbim daim etsin tesettürünü gittiğin yolu daim etsin", "Kalbimi bırakıyorum bu fotoya, Allah'ım bana da nasip etsin inşallah", "Yaptığın iş çok güzel herkese nasip olmaz Allah yardımcın olsun daima", "Maşallah o içtenlik bana da nasip olsun, sevgi kutsaldır almak da vermek de ,Sevgiye aç kalmış asrin insanı, Allah sevgisinde muhabbetinde sabit kılsın kalpleri, Amin" yorumunda bulundu.

Gamze Özçelik sevdiğini paylaştı! "Her namaz öncesi yerine geçiyor"

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik sevdiğini paylaştı! "Her namaz öncesi yerine geçiyor"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

DATÇALI 8 ay önce

ALLAH GÜZELLİKLERİNİ daimi etsin

hıghlander 8 ay önce

sözün yetmediği yerler vardır.Cennetlik ol! amiin.