Gamze Özçelik sevdiğini paylaştı! "Her namaz öncesi yerine geçiyor"

Dünyanın her yerinde yaptığı yardımlarla gönüllere taht kuran ünlü isim Gamze Özçelik uzun zaman sonra herkesi mest eden bir paylaşıma imza attı. Kedisini paylaşan Özçelik, "Her namaz öncesi yerine geçiyor" sözüyle herkesi mutlu etti.

Oyunculuğu bırakarak maneviyata yönelen ve kurduğu dernekle tüm dünyada yer alan ihtiyaç yoksullarına yardım eden ünlü isim Gamze Özçelik gönülleri fethediyor. Ara ara yaptığı yardım faaliyetlerini paylaşan 40 yaşındaki olan Özçelik son paylaşımıyla mest etti.

Gamze ÖzçelikİLİŞKİLİ HABERGamze Özçelik'in babası Talat Özçelik'ten sevindiren paylaşım! Gelen yorumlar duygulandırdı

SEVDİCEĞİNİ PAYLAŞTI

Özçelik, çok sevdiği kedisi Mikey'in seccade üzerinde oturduğu karesini paylaşarak yorumuyla herkesi güldürdü. Gamze Özçelik paylaşımına; "Her namaz öncesi yerine geçiyor, Kaldırmak da ayrı zor her seferinde" notunu düştü.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik sevdiğini paylaştı

Gamze Özçelik sevdiğini paylaştı

Gittiği her ülkede kraliçe olarak ilan edilen ünlü ismin bu paylaşımı birçok kullanıcı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sahibiyle harmandalı oynayan at sosyal medyada gündem oldu!

Maneviyata yönelen Uğur Pektaş'ın son hali ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Maneviyata yönelen Uğur Pektaş'ın son hali ilk kez görüntülendi!
Gamze Özçelik'ten tüyleri diken diken eden paylaşım! "Öyle ihtiyacım vardı ki..."

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten tüyleri diken diken eden paylaşım! "Öyle ihtiyacım vardı ki..."
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

MURAT 8 ay önce

Rabbim sizden razı olsun Gamze hanım.

Toplam 1 beğeni

Şaziye Binici 8 ay önce

Allah bütün ümmeti Muhammed e Hidayet versin Gamze kızımızı da tebrik ediyorum keşke bütün sanatçılar onu örnek alsa

Toplam 5 beğeni

Neslişah Yılmazer 8 ay önce

Allah yolunuzu,bahtınızı açık etsin.Yüzü ve gönlü güzel insan.Benim kedimde aynı şeyleri yapıyor.Her namaza duruşta uyuyorsa bile uyanıp geliyor seccadeye yatıyor.Vardır bir hikmeti.Kaldırmayıp yana çekiliyoruz artık

Toplam 3 beğeni

Bir kul 8 ay önce

Kendisini takdir edyorum. ilahiyat Fakültesi mezunu olduğum ve yıllarca tefsir, hadis ve fıkıh dersi verdiğim halde, mümkün olsa hepsini onun yaptığı bu hayır işlerinin cüz'i bir kısmıyla değiştiririm.

Toplam 4 beğeni

vatandaş 8 ay önce

güzel kalbinizle Allah size bu güzel maneviyatı sunmuş çok şanslısınız ömrünüz güzel ve uzun olsun çok güzel bir örnek oldunuz keşke sizin gibiler çogalsın Allaha emanet olunuz

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun