"Çorbacıda sahne aldı" iddialarıyla gündeme gelen Gülden Karaböcek'in menajerinden açıklama

Gülden Karaböcek'in Konya'daki bir çorbacıda sahne aldığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Karaböcek'in menajeri, konuyla ilgili "Bahsi geçen çorbacıda sahne almasıyla ilgili haberler tamamen asılsızdır" derken, mekanın sahibinden de açıklama geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından biri olan Gülden Karaböcek bir çorbacıda sahne almasıyla gündem oldu. İlerlemiş yaşına rağmen bir çorbacıda hala sahne alıyor iddiası hayranlarını üzdü.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA!

Görüntülerin ardından ilk açıklama Gülden Karaböcek'in kızı Nur Düzgit'ten geldi. Düzgit, "Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı" dedi.

Ardından Karaböcek'in menajeri Yağız Yılmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Gülden Karaböcek bir konseri için turneden dönerken orkestrasıyla iş sonrası bahsi geçen mekanın yemeklerini beğendiği için mekan sahibi ve çevresiyle dostluk kurmuştur. Ardından bir gün yine sahneye giderken öncesinde yemek için uğradığı nostalji konseptli mekanın ısrarlarına dayanamayarak müşteri olmadığı bir saatte mekanda aileye bir hatıra bırakarak playback bir şarkı seslendirmiş ve kendi isminin bulunduğu köşede plaklarını aile için imzalamıştır. Basında çıkan iddiaların aksine, Karaböcek tarafından gerçekleştirilen her performans bir sahne şölenidir ve kusursuz bir seslendirme ile sunulmaktadır. Bahsi geçen çorbacıda sahne almasıyla ilgili haberler tamamen asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.

Gökhan Özen yıllar sonra kızlarına kavuştu! Olaylı bir şekilde boşanmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özen yıllar sonra kızlarına kavuştu! Olaylı bir şekilde boşanmıştı
Survivor Turabi Çamkıran kaza geçirdi! Sağlık durumuyla ilgili açıklama: "Artık tövbe"

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Turabi Çamkıran kaza geçirdi! Sağlık durumuyla ilgili açıklama: "Artık tövbe"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

ORHAN DOĞRU 8 ay önce

Alkışlıyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşıyor. Sokakta söylese alkışlarım.

Toplam 1 beğeni

hakk 8 ay önce

Niye hayranlarını üzsün. Sanatını icra ediyor. Benim köylü amca 90 yaşına varmış hala tırpan çekiyor yani mesleğini icra ediyor. Dolayısıyla üzülmenin bir anlamı yok.

Toplam 1 beğeni

ahmet 8 ay önce

ben hiç üzülmedim.

Toplam 1 beğeni