Gökhan Özen yıllar sonra kızlarına kavuştu! Olaylı bir şekilde boşanmıştı

2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özen ülkeye dönünce iki kızına kavuştu ve paylaşım da gecikmedi.

Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, 8 yıldır Los Angeles'ta yaşıyor. Son haliyle zaman zaman "Yıllara meydan okuyor" yorumları alan şarkıcı daha önce Selen Sevigen ile evliydi.

ESKİ EŞİYLE SORUNLAR YAŞIYORDU!

Sevigen boşanma sürecinde iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için uzaklaştırma kararı aldırmış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu. Eski eşiyle sorunlar yaşayan Özen ülkeye dönünce kızlarına kavuştu.

Özen iki kızıyla pozunu "Kavuştuk" notuyla paylaştı. Şarkıcının hayranlarından "Çok şükür" yorumları gecikmedi.

"Çorbacıda sahne aldı" iddialarıyla gündeme gelen Gülden Karaböcek'in menajerinden açıklama

İLİŞKİLİ HABER

"Çorbacıda sahne aldı" iddialarıyla gündeme gelen Gülden Karaböcek'in menajerinden açıklama
İvana Sert'in havalimanında ödediği para duyanları şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

İvana Sert'in havalimanında ödediği para duyanları şoke etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0