Şükrü Özyıldız'dan filmleri aratmayacak sahne! Galata'nın ortasında hırsız kovaladı

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Galata'da akıl almaz bir olaya imza attı. Hırsızlık olayına şahit olan Özyıldız, hiç düşünmeden hırsızın peşinden koştu ve yakaladı. Çevredeki insanların çekimi ile gündeme düşen Özyıldız, herkesi şaşkına uğrattı.

Ruhun Duymaz adlı yaz dizisi ile ekranlara gelen Şükrü Özyıldız, araba kullanırken şaşırtan bir olaya imza attı. Galata taraflarında bir turistin çantasından hırsızlık yapan bir kapkaççıyı gören Özyıldız, hiç düşünmeden aracından indi. Hırsızı kovalamaya başlayan Özyıldız, film gibi olaya imza attı. Çevredekilerin çektikleri video ile gündeme düşen Şükrü Özyıldız herkesi şaşırttı.

Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız

GALATA'NIN ORTASINDA HIRSIZ KOVALADI

Gördüğü olay karşısında ani hareketle hırsızı yakalayan Şükrü Özyıldız, polisler gelene kadar hırsızı yere yatırdı ve etkisiz hale getirdi.

Şükrü Özyıldızın kapkaççıyı yakaladığı anlar

Şükrü Özyıldızın kapkaççıyı yakaladığı anlar

Çalınan eşyaları da turistlere geri veren Özyıldız, çevredekilerin taktirini topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor Turabi Çamkıran kaza geçirdi! Sağlık durumuyla ilgili açıklama​

Işıl Yücesoy'dan nostalji rüzgarı! Gençlik yıllarına ait fotoğraf paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Işıl Yücesoy'dan nostalji rüzgarı! Gençlik yıllarına ait fotoğraf paylaştı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0