Oğlu Tayfun'u es geçmişti! Emrah sır gibi sakladığı Elyesa ve Eleysa'yı paylaştı

Küçük Emrah lakaplı Emrah'ın çocukluğundan beri kabul etmediği oğlu Tayfun Erdoğan'ın bile düğününe katılmaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Emrah, Sibel Kirer ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocukları Elyesa ve Eleysa ile sevgi dolu karesini paylaştı.

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı Eda İrap ile evlenmişti. Çiftin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço olmuştu. Düğün törenine gitmeyen Emrah Erdoğan'ın oğlunun yanında olmaması ve sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmamıştı. 

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Emrah, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Emrah, Sibel Kirer ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocukları Elyesa ve Eleysa ile bir paylaşımda bulundu. Çocuklarını gözlerden uzak büyüten ünlü şarkıcının paylaşımı, kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Tayfun Erdoğan'ı işaret ederek şarkıcıya tepki gösterdi.

Buse Terim rüküş yorumlarına kayıtsız kalmadı! Tek tek yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim rüküş yorumlarına kayıtsız kalmadı! Tek tek yanıt verdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

nasihat 8 ay önce

emrahcığım mahşer günü evlatları arasında ayrım yapmış bir baba olarak hesaba çıkma ''' derim ''' çünkü gerçekten dünya buna değmez ....

Toplam 3 beğeni

ayho 8 ay önce

insanlıktan nasip almışmı acaba. dünyada bu emrahtan daha cimri bir adam yokmuş kefenine bile cep yaptırmış diyorlar. Allahın katında kazandığı paranın malının hiç biri hesal bile değilken o mala ve paraya sımsıkı sarılmış öz evladı paranısı yicek diye ödü kopuyor. bir an önce ölürde o para evlatlara kalır inşallah