Buse Terim rüküş yorumlarına kayıtsız kalmadı! Tek tek yanıt verdi

Farklı stiliyle moda dünyasına yeni bir soluk getiren sosyal medya fenomeni Buse Terim'in son olarak giydiği turuncu ve siyah detaylı elbisesi eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ünlü ismin elbisesini beğenmeyen takipçileri 'Rüküş' yorumunda bulunurken Terim'den yanıt gecikmedi.

Türk futbolunun ikonik isimlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerinin diline düştü. Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi bulunan ve modayı yakından takip eden Terim, özellikle kendi adını taşıyan sitesinde stil tüyolarını moda tutkunlarıyla paylaşıyor.

Fatih Terim ve kızı Buse Terim

Fatih Terim ve kızı Buse Terim

Birbirinden ilginç kombinlerle dikkatleri üzerine çeken Terim, son olarak turuncu ve siyah detaylı uzun elbisesiyle verdiği pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Geçtiğimiz aylarda balon kollu elbisesiyle sert eleştirilerin odak noktası haline gelen Terim'in yeni siyah ve turuncunun ön planda olduğu elbisesi yine takipçilerinden tam not alamadı.

Buse Terim son paylaşımı

Buse Terim son paylaşımı

Terim'in elbisesini beğenmeyen ve 'Rüküş' olarak nitelendirilen takipçileri, "Gıcıklık olsun diye yazmıyorum ama bir an dizlerinizin üzerine çökmüşsünüz sandım. Neden bu kadar proporsiyonunuza uymayan desenler modeller vs giymekte ısrarcısınız hayret!", "Bu elbiseleri özellikle mi arıyorsunuz? Gerçekten çok kötü..." şeklinde yorumlarda bulundu.

Buse Terim elbisesi

Buse Terim elbisesi

Sert bir şekilde eleştirilen Terim ise bu yorumlara karşı kayıtsız kalmadı. Takipçilerinin yorumlarına tek kelimeyle karşılık veren Terim, "Evet" ya da "Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Buse Terim

Buse Terim

Oğlu Tayfun'u es geçmişti! Emrah sır gibi sakladığı Elyesa ve Eleysa'yı paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Oğlu Tayfun'u es geçmişti! Emrah sır gibi sakladığı Elyesa ve Eleysa'yı paylaştı
Kutsi yine gelini nikah masasında terk etti! Akla Doktorlar dizisi geldi

İLİŞKİLİ HABER

Kutsi yine gelini nikah masasında terk etti! Akla Doktorlar dizisi geldi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 8 ay önce

Biz takipçilerin ne gibi beklentilerinin olduğunu çok iyi biliyoruz Buse hanım,sen bildiğin yoldan devam..!