İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan samimi itiraf: "Peş peşe anne olmak…"

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ve iki çocuk annesi olan oyuncu Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

Yer aldığı Selena dizisiyle 7'den 70'e herkesin kalbinde yer edinen ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan "Kim Milyoner Olmak İster?"in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine girdi. 2020 yılında ilk çocukları Lalin'i, geçtiğimiz yıl da ikinci çocukları Leyla'yı kucağına alan Kobal verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı. Anne olduktan sonra uzun süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu yeni projelerle ekranlara dönmeye hazırlanırken özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Sinem Kobal talihsiz  kaza geçirdi!İLİŞKİLİ HABERSinem Kobal talihsiz kaza geçirdi!

DÜĞÜNE AYAĞINDA BANDAJLA KATILDI

Geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte meslek hayatına asistanı olarak adım atan kuzeninin düğününe katılan ünlü oyuncu, evinin merdiveninden inerken kaydığını ve ayağını burktuğunu söyleyerek düğüne ayağı bandajlı bir şekilde katıldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu

"PEŞ PEŞE ANNE OLMAK..."

Özel hayatıyla da büyük ilgi gören ve merak edilen Kobal, bir dergiye verdiği röportajda annelik hakkında samimi itiraflarda bulundu. 2 sene arayla iki kızını kucağına alan ünlü oyuncu röportajında "Peş peşe anne olmak hem çok güzel, hem de çok zor bir tecrübe. Özellikle ilk dönem hayatında her şey onlar oluyor. Yetmeye, öğrenmeye, anlamaya çalışıyorsun." ifadelerini kullandı.

Sinem Kobal samimi itiraf

Sinem Kobal samimi itiraf

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ deniz üzerinde adeta şov yaptı! O anlar beğeni topladı

Kansere yakalanan Tanyeli'ye Suzan Kardeş'ten moral desteği

İLİŞKİLİ HABER

Kansere yakalanan Tanyeli'ye Suzan Kardeş'ten moral desteği
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

YusuFB 8 ay önce

birbirlerine çok yakıştılar Maşallah