Tuğçe Özbudak'tan korkutan haber! Fıtığı patladı felç geçirdi...

Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteri ile hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak yaptığı paylaşımda yarın acil bir ameliyata alınacağını açıkladı.

7 Kasım 2008 tarihinde ATV'de yayımlanmaya başlayan Adanalı dizisinde Pınar karakteriyle ünlenen Tuğçe Özbudak son haliyle sık sık gündeme geliyordu. Estetikle bambaşka birine dönüşen oyuncu son olarak hastalığı ile gündemde.

''FITIĞIM PATLAMIŞ''

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu Tuğçe Özbudak bacağındaki uyuşukluk nedeniyle hastaneye gittiğinde her şeyi öğrendiğini anlattı.

İşte Özbudak'ın sevenlerini korkutan o paylaşımı;

''Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil yarın sabah ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı. Sağ bacağımda %80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş.Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Ben bunu da Allah'ın izniyle atlatacağım inşallah.''

DEĞİŞİMİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Öte yandan Adanalı dizisinde Pınar karakterine can veren Tuğçe Özbudak'ın estetikli inanılmaz değişimi sosyal medyada gündem olmuştu.Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan ünlü oyuncuyu şimdi onu tanıyabilene aşk olsun.

Serdar Ortaç'tan şoke eden namaz açıklaması! Namaza başlayacağım ama...

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan şoke eden namaz açıklaması! Namaza başlayacağım ama...
Kaza geçiren Turabi'den dikkat çeken para açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Kaza geçiren Turabi'den dikkat çeken para açıklaması!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Adanali 8 ay önce

Adanalidaki halin daha güzeldi be kardesim Allahin verdiyi güzelliyi neden deyistirmeye kalkarsiniz rabbim acil sifalar versin

Cavit 8 ay önce

ALLAH bekleyen bütün hasta kullara acil şifalar versin. ALLAH tüm sevdiklerine bağışlasın.

Toplam 2 beğeni

Eyya 8 ay önce

gayet güzel bir kadınken şimdi herkes gibi olmuş tek tip

Toplam 2 beğeni