Kaza geçiren Turabi'den dikkat çeken para açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelen Turabi son yaptığı itirafla dikkat çekti. Survivor yarışmacısının para itirafı herkesi şaşırttı.

Survivor'da iki kez şampiyon olduktan sonra yurt dışında yarışmalara katılan ve birincilik elde eden Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde kaza geçirmişti. Durumu iyi olan Turabi Acun Ilıcalı ile bir fotoğrafını paylaşarak dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

PARA İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ

"Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti (Helal hoş olsun). Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm.

YENİ PLANINI DA AÇIKLADI

Bu saatten sonra olur da bir yarışa gidersem eğer birincilik parasını da iyi bir hayır kurumuna bağışlayacağım. Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Sırada yurt dışındaki organizasyonlarda ve yarışmalarda yarışıp hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerim için çalışacağım. Çok çalışın kardeşlerim. 2024 senesinde en az $1,000,000 ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız şimdiden hazırlanın. Yakında benim koçluğumda dünyanın her yerindeki yarışmalarda benim ekibimden şampiyonlar çıkacak. O güne kadar kalın sağlıcakla."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

TRT ortak yapımı 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!'in setine şehidin ailesinden ziyaret

Tuğçe Özbudak'tan korkutan haber! Fıtığı patladı felç geçirdi...

İLİŞKİLİ HABER

Tuğçe Özbudak'tan korkutan haber! Fıtığı patladı felç geçirdi...
Restoranda köpek dehşeti! Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

İLİŞKİLİ HABER

Restoranda köpek dehşeti! Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Hülya 8 ay önce

Ye aslanım ye bidahamı gelecez dünyaya o afiyet olsun hahahay

Bamsı 8 ay önce

HARAM dan hayır gelmez haram para insana hayatı haram eder