Restoranda köpek dehşeti! Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

Şarkıcı ve organizatör Ali Kal, yemek yemek için gittiği restoranda korkunç bir olay yaşadı. Ali Kal, siparişini verip beklerken işletme sahibine ait Çin Aslanı cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Yemek yemek için sipariş veren Kal, siparişinin gelmesini beklemeye başladı. İddiaya göre işletme sahibi Mehmet A.'nın Çin Aslanı cinsi köpeği aniden Kal'a saldırdı.

Köpeğin saldırısı sonucu sağ kulağı kopan sanatçı, yakınlardaki özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Yapılan tedavide Kal'ın sağ kulağı koptuğu belirlendi.

Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

ŞİKAYETÇİ OLDU

Ali Kal, aynı mekanda daha önce de bir turistin aynı köpek tarafından saldırıya uğradığını öğrendi.

İşletme sahibine giderek durumu konuşmak isteyen sanatçı, Mehmet A.'nın önemsemez tavrıyla birlikte köpeğin zaman zaman bu tarz saldırgan davranışlarda bulunduğunu kabul ettiği sözleri sonrası büyük bir şok yaşadı.

Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

Çin Aslanı ünlü şarkıcı Ali Kal’ın kulağını kopardı

Kal, başına gelen bu olay nedeniyle sahnelere ara verdiğini, maddi olarak büyük zarar gördüğünü belirterek şikayetçi oldu.

Kulağının olmaması nedeniyle psikolojik olarak da zedelendiğini ifade eden Kal, kulağının eskisi gibi olmayacağını uzuv kaybı yaşadığını ameliyat olması gerektiğini belirtti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kulağının olmaması nedeniyle psikolojik olarak da zedelendiğini ifade eden Kal, kulağının eskisi gibi olmayacağını uzuv kaybı yaşadığını ameliyat olması gerektiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza geçiren Turabi'den dikkat çeken para açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Kaza geçiren Turabi'den dikkat çeken para açıklaması!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0