Gül Sunal'dan duygusal açıklama: Kemal artık temelli evden gidiyor!

Usta sanatçı Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, Göztepe Parkı’nda açılacak Kemal Sunal Müzesi’ne yıllardır evinde sakladığı eşyaları gönderdi. Eşyaların gidişini izlerken duygu dolu anlar yaşayan Gül Sunal, "Kemal evden tamamen gidiyor gibi bir hisse kapıldım" diyerek duygularını takipçileriyle paylaştı.

2002 yılında yaşamını yitiren Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın evinin bitişiğinde yer alan Göztepe Parkı'nda usta sanatçının anılarını yaşatacak bir müze açılacağı öğrenildi. Usta sanatçının kişisel ve meslek hayatı boyunca sahip olduğu eşyalarının sergileneceği müze için hazırlıklar sürdürülürken ünlü oyuncunun eşi Gül Sunal da bu süreçte oldukça titiz bir şekilde davranıyor.

Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal

Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal

"KEMAL EVİMİZDEN TEMELLİ GİDİYOR"

Müzeye evinde yıllardır sakladığı eşyaları gönderen Gül Sunal, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak duygusal bir not düştü. Kemal Sunal'ın eşyalarının götürüldüğü anları kayda alan Gül Hanım, "Kemal, evimizden temelli gidiyor. Göztepe Parkı’ndaki Kemal Sunal Müzesi için yıllardır seve seve baktığımız eşyaları ölümsüzlüğe gidiyor. Elbette çok güzel bir sebeple ayrılıyoruz ama evden tamamen gidiyor gibi bir hisse kapıldım. Artık sevenlerine emanet." ifadelerini kullandı.

Kemal Sunal müzesi için belirlenen eşyalar

Kemal Sunal müzesi için belirlenen eşyalar

Annesinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Ali Sunal ise paylaşımın altına "Annem; sevenleriyle, büyük ailesiyle buluşmaya gidiyor, böyle düşünelim." şeklinde yorum yazdı.

Kemal Sunalın eşyaları

Kemal Sunalın eşyaları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe kocaman oldu! O paylaşım gündem oldu

Burak Özçivit'in 10 milyon TL'lik yeni aracı! Bu kez kendine aldı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in 10 milyon TL'lik yeni aracı! Bu kez kendine aldı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0