Burak Özçivit'in 10 milyon TL'lik yeni aracı! Bu kez kendine aldı

İki çocuk babası Burak Özçivit, eşine doğum hediyesi alırken kendisini de unutmadı. Özçivit, 10 milyon TL'lik lüks pickup aldı.

Kuruluş Osman'ın başarılı başrolü Burak Özçivit, 2015 yılında meslektaşı Fahriye Evcen ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, 3 yıllık ilişkilerinin ardından 2017’de evlenmiş, Kerem ve Karan ismini verdikleri çocukları olmuştu.

Eşinin her doğumunda büyük hediyeler alan Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e doğum gününde de cip hediye etmişti.

Markalardan ve oynadığı diziden güzel paralar kazanan Özçivit, şimdi de kendisine bir hediye aldı. Posta'da yer alan habere göre, oyuncu şimdi de kendisine 2023 model siyah renkli Gmc Sierra Denali Pickup lüks araç aldı.

PLAKA KRM:

Özçivit yeni arabasının plakasına ikinci çocukları Kerem’in adını (KRM) yazdırdı. Aracın fiyatı yaklaşık 10 milyon TL.

Gül Sunal'dan duygusal açıklama: Kemal artık temelli evden gidiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gül Sunal'dan duygusal açıklama: Kemal artık temelli evden gidiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0