Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan bomba proje! Partnerini duyanlar şaştı kaldı

Başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul, yeni sezon için gelen proje tekliflerini değerlendiriyor. Başrolünde Birce Akalay'ın yer alacağı "Eşiğin Ötesinde" dizisine sıcak baktığı öğrenilen ünlü yıldızın yanıtı merak konusu oldu.

"Afili Aşk", "Fazilet Hanım ve Kızları", "Teşkilat" ve son olarak "Magarsus" gibi birbirinden başarılı projelerle adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul, yeni dizi projeleri için görüşmelere başladı.

Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan "Eşiğin Ötesinde" isimli yapıma sıcak baktığı öğrenilen ünlü oyuncuya "Savcı Ömer" karakterinin teklif edildiği iddia edildi. Ertuğrul, yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci'nin oturacağı yapıma olumlu dönüş yaparsa partneri Birce Akalay olacak.

Birce Akalay

Birce Akalay

Büyük heyecan uyandıran haberin ardından Ertuğrul'un yanıtı merak konusu haline geldi.

Çağlar Ertuğrul yeni proje

Çağlar Ertuğrul yeni proje

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Evinin salonuna kurşun isabet eden oyuncu Gözde Mukavelat yaşadıklarını anlattı

Hazımsızlar kulübüne bir isim daha! Orhan Aydın Tamer Karadağlı'ya yüklendi

İLİŞKİLİ HABER

Hazımsızlar kulübüne bir isim daha! Orhan Aydın Tamer Karadağlı'ya yüklendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Çakma 8 ay önce

Belki bu sefer istekli oynar da bir oyunculuk görürüz. Trt de tam bir fiyaskoydu. Konuşması sesi mimikleri cok yeteneksizceydi. Ya kasıtlı yapıyordu ya da gorselliginden başka bir şeyi ve oyunculuğu olmayan yeteneksizin biri.