Hazımsızlar kulübüne bir isim daha! Orhan Aydın Tamer Karadağlı'ya yüklendi

Oyuncu Orhan, Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine başlamasının ardından tepki gösterdi. Art niyetli haberlere ayak uyduran Aydın'ın Karadağlı için kullandığı ifadeler tepkilere neden oldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinin başında yer alan Tamer Karadağlı, Başkan Erdoğan'ın imzasıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanmasının ardından bazı kesimlerin hedefi haline geldi. Karadağlı'nın yeni görevini hazmedemeyen sanat dünyasından bazı isimler ve muhalif medya kara propaganda haberleriyle karalama kampanyası başlattı.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

"Tamer Karadağlı'nın yeni görevi sonrası Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde istifalar başladı" şeklinde yalan haberlerle halkı aldatmaya çalışan bazı kesimlerin aksine vatandaşlar milliyetçi duruşuyla takdir toplayan Karadağlı'ya destek oldu. 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı

ORHAN AYDIN'DAN TAMER KARADAĞLI'YA SERT SÖZLER

TELE1'de Tuncay Mollaveisoğlu ile Anında Manşet'e konuk olan tiyatrocu Orhan Aydın, Karadağlı'nın yeni görevi hakkında yaptığı açıklamalarla tepki topladı. Karadağlı'ya yüklenmeye çalışan Aydın, "Tamer Karadağlı'nın 79 yaşındaki bu cumhuriyetin en temel kurumlarından biri olan Devlet Tiyatroları'na genel müdür olabilecek hiçbir becerisi yoktur. 20 yıllık zaman diliminde iki tane oyunda oynamış, birinde 5, birinde 6 sahneye çıkmıştır. Dünya tiyatrosunu, Türk tiyatrosunu bilmez." ifadelerini kullandı.

Orhan Aydın

Orhan Aydın

Orhan Aydın'ın karalama kampanyalarına fırsat veren bu açıklamaları sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Orhan Aydın

Orhan Aydın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Evinin salonuna kurşun isabet eden oyuncu Gözde Mukavelat yaşadıklarını anlattı

Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan bomba proje! Partnerini duyanlar şaştı kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan bomba proje! Partnerini duyanlar şaştı kaldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 58

naahhah iyiki zeusum 8 ay önce

Seninle aynı kalitede kim varsa toparla Tamer hoca

Bilal/Karabük 8 ay önce

Tiyatro adı üstünde Tİ YAT RO....Oyuncu bozuntuları...Deyyo senin özelliğin ne ki, vatan hainliği birinci sanatınız....size mi verilecekti makamlar...yargıçları dahi kendi adamlarınızdan atadığınız dönemler bitti...ARTIK DİNİNİ DEVLETİNİ BAYRAĞINI SEVENLER REVAÇTA...

E.A 8 ay önce

Sen kimsin ki..?? Seni sokakta kim taniyor acaba..?? Reis keşke Tamer Karadağlini daha erken atadaymiş.. Ne yedugu belirsizler ortaya dökûlmeye başladi..

Adanalı. 8 ay önce

Siz kimsiniz laaaa,hadsiz bizden olmayan adı ahmet mehet kendini saklayan sanatcı bozuntuları,bizden olmayan hadsizler hemen şimidi durmayın istifa edin,yerinize yerli ve bizden sanatcılar gelsin.

Metin 8 ay önce

Tamer KARADAĞLI' nın bundan sonraki görevi KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI. Hazımsızların topluca kalpten zıbarmasına vesile olur. Ülkede bu parazitlerden kurtulur.

Yorumların Tümünü Okuyun