Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ile duygulandıran paylaşım! "Sen bizim başımızın..."

Yıldırım hızıyla evlenerek sosyal medyanın gündem olan Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Tayfur Annesi ve eşiyle çekilmiş olduğu karesine duygusal bir notla paylaştı. İşte o paylaşım...

Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde erkek arkadaşı Muhammet Aydın ile yıldırım nikahı kıydı. Ailesinin katılmadığı nikah töreni sonrası ailesinin rızası olmadığı yönündeki haberleri yalanlayan Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşi ile duygulandıran bir paylaşıma imza attı. 

"SEN BİZİM BAŞIMIZIN..."

Tuğçe Tayfur annesi ve eşiyle çekildiği aile pozuna paylaşımına; "Canım annem, biz senin gibi büyüğümüz olduğu için çok şanslıyız. Dualarında bizi eksik etmeyenimiz, sen bizim başımızın tacısın, bir evladım bir torunum vardı şimdi bir de Muhammedim adam gibi adam bir oğlum var dedin. Seni çok seviyoruz" notunu düştü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Genç kadının lüks yaşantılı 'pazar vlogu' gündem oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

muzdarip 8 ay önce

yalan laaaaa