Semiramis Pekkan'dan vefat eden oğlu hakkında itiraf: O günlerde Allah'ımla konuştum ve...

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Semiramis Pekkan, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında yayınladığı bir videoda yürek burkan bir itirafta bulundu. Henüz 5 yaşındayken hayatını kaybeden oğlu Emir hakkında konuşan Pekkan'ın "O ciddi kayıpta, Allah’ımla konuştum ‘Bana haksızlık olmuyor mu?’ diye." sözleri sevenlerini duygulandırdı.

"Bana Yalan Söylediler" adlı unutulmaz parçayla müzik dünyasını adını altın harflerle yazdıran Semiramis Pekkan, şimdilerde YouTube kanalında yayınladığı videolarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Uzun yıllar gözlerden uzak bir yaşantı sürdüren Pekkan'ın videoları sevenlerinden yoğun ilgi görüyor.

Semiramis Pekkan ve Ajda Pekkan

Semiramis Pekkan ve Ajda Pekkan

Son olarak hayatına dair merak edilenleri yanıtlayan Pekkan, "Hiç haksızlığa uğradınız mı? Bu durumlarda tepkiniz ne olur?" sorusuna verdiği cevapla ekran başındaki izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 

"O DÖNEM ALLAH'IMLA KONUŞTUM"

Ercüment Karacan'la evliliğinden 1979 yılında dünyaya gelen Emir adındaki oğlunun 5 yaşındayken lösemi hastalığı nedeniyle vefat ettiğini dile getiren Pekkan, şöyle konuştu:

"Zaman zaman haksızlıklara uğrayabiliyorum. O ciddi kayıpta mesela Allah'ımla konuştum 'Bana haksızlık olmuyor mu?' diye. Orada ciddi haksızlığa uğradığımı düşündüm. Çünkü ilk üzüntü ile anlayamadım. Daha sonra bunun haksızlık değil yaşanması gereken bir şey olduğunu anladım."

"EN ACI YALNIZLIK KALABALIKLARIN İÇİNDEKİ..."

Yalnız olduğunu ancak bundan memnun olduğunu ifade eden Pekkan, "Fakat benim için en acı yalnızlık kalabalıkların içindeki. Çok hissetmişimdir bunu. Ama tatile yalnız başıma gitmem. Güzel bir şey yaşayacaksam arkadaşlarımla paylaşmayı severim." diyerek sözlerini sürdürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nazar değdi! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu kaza yaptı

İbrahim Tatlıses'ten iddialı çıkış: 30 yıldır dimdik ayaktayım!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten iddialı çıkış: 30 yıldır dimdik ayaktayım!
Robot Sophia'yı kim yaptı? Robot Sophia hangi ülkenin? Robot Sophia'nın özellikleri nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Robot Sophia'yı kim yaptı? Robot Sophia hangi ülkenin? Robot Sophia'nın özellikleri nedir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0