İbrahim Tatlıses'ten iddialı çıkış: 30 yıldır dimdik ayaktayım!

Önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki Günay Restaurant'ta sahne alan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, duygu dolu anlar yaşadı. Sevenlerinin ilgisini karşılıksız bırakmayan ünlü isim, "Siz oldukça, siz var oldukça ben yalnız kalmam." dedi.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki Günay Restaurant'ta sevenleriyle bir araya geldi. İran, Azerbaycan ve Almanya gibi birçok yerden gelen hayranlarını 'Yalnızım Dostlarım' şarkısını söyleyerek karşılayan Tatlıses, güçlü sesi ve özel yorumuyla alkış yağmuruna tutuldu.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Hayranlarının ilgisi karşısında duygusal dakikalar yaşayan ünlü sanatçı, teşekkür etmeyi ihmal etmeyerek "Siz oldukça, siz var oldukça ben yalnız kalmam. Bodrum'da yaklaşık 30 yıldır sahne alıyorum ve dimdik ayaktayım" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses Bodrum konseri

İbrahim Tatlıses Bodrum konseri

Birbirinden hit parçalarını sevenleri için art arda seslendiren Tatlıses, her şarkısından sonra güçlü alkışlar ve tezahüratlar aldı. O anlarda duygularına hakim olmakta güçlük çeken ünlü sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nazar değdi! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu kaza yaptı

Semiramis Pekkan'dan vefat eden oğlu hakkında itiraf: O günlerde Allah'ımla konuştum ve...

İLİŞKİLİ HABER

Semiramis Pekkan'dan vefat eden oğlu hakkında itiraf: O günlerde Allah'ımla konuştum ve...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0