Bebeğini kaybetmişti! 2 çocuk annesi Aslıhan Doğan acı haberin ardından ilk kez görüntülendi

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın 2 aylık hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan'ın bebeğini kaybetti. Ünlü çift iddiaya göre kötü haberi rutin doktor kontrolünde öğrendi. 37 yaşındaki Aslıhan Turan, acı haberin ardından ilk kez görüntülendi.

Her seferinde kalabalık aile vurgusunu yapan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan bebeğini kaybetti. Turan çifti üzücü haberi doktor kontrolünde öğrendi.

KIZ ÇOCUĞU İSTİYORDU!

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de evlenen Aslıhan Doğan Turan oğulları Hamza Arda'yı 2018'de, Asil Aslan'ı 30 Haziran 2020'de dünyaya getirmişti. Kalabalık aileleri sevdiğini söyleyen ve 4 çocuğunun olmasını istediğini belirten Aslıhan Turan, gönlünden kız çocuk geçtiğini belirtmişti. 

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi'ndeydi. Ünlü isim, büyük oğlu Hamza Arda ve annesiyle beraber hastane çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarının 'geçmiş olsun' dileklerini iletmesi üzerine Aslıhan Doğan, "Kendim için değil, Hamza Arda için geldik arkadaşlar. Rutin kontrollerimiz vardı. Şimdi eve gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Nursel Köse yeni rolü için dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Rol için bambaşka biri oldu

İLİŞKİLİ HABER

Nursel Köse yeni rolü için dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Rol için bambaşka biri oldu
Ünlü Rapçi 50 Cent konserinde seyircilere mikrofon fırlattı! O mikrofon hayranının kafasını...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Rapçi 50 Cent konserinde seyircilere mikrofon fırlattı! O mikrofon hayranının kafasını...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0