Ünlü Rapçi 50 Cent konserinde seyircilere mikrofon fırlattı! O mikrofon hayranının kafasını...

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent'inĺ konseri esnasında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Ünlü rapçi konser verdiği sırada sinirlenerek elindeki mikrofonu seyircilere doğru fırlattı. Fırlattığı mikrofon ünlü rapçinin bir kadın hayranının kafasını yardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünya turnesine çıkan ünlü rapçi 50 Cent, dün gece 2023 "Son Tur" turnesi kapsamında Crypto.com Arena'da sahneye çıktı. Los Angeles'taki arenada konser veren ünlü rapçi sahnede yaşadığı teknik arızalar sebebiyle oldukça sinirlendi. İddialara göre ünlü rapçiye üst üste çalışmayan mikrofonlar verildi. Mikrofonların çalışmadığı söyleyerek rahatsızlığını ekibe bildiren rapçi herkesi şaşkınlığa uğratan bir hamlede bulundu. Mikrofonlara sinirlenen 50 Cent art arda iki kez elinde bulunan mikrofonları sert bir şekilde seyircilere fırlattı. Kayıt altına alınan o anlar izleyenleri şaşırttı.

HAYRANININ KAFASINA MİKROFON FIRLATTI!

Rapçinin fırlattığı mikrofonlardan biri radyo sunucusu olan Bryhana Monegain adlı kendisini dinlemeye gelen bir kadın hayranının kafasına isabet etti. O mikforon kadın hayranın yaralanmasına sebep oldu. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan kadın ABD'de yayınlanan bir televizyon programı olan TMZ'ye başvurarak yaralandığına dair görüntüleri paylaştı. Kadının paylaştığı görüntülerde alnında kesik oluştuğu görülürken 50 Cent'in avukatı ise şarkıcının bu hareketi kasıtlı yapmadığını söyleyerek suçsuz olduğunu savundu.

Ünlü rapçi hayranının kafasına mikrofon fırlattı

Ünlü rapçi hayranının kafasına mikrofon fırlattı

Fifty Cents

Fifty Cents

Bebeğini kaybetmişti! 2 çocuk annesi Aslıhan Doğan acı haberin ardından ilk kez görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Bebeğini kaybetmişti! 2 çocuk annesi Aslıhan Doğan acı haberin ardından ilk kez görüntülendi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0