İsrailli Bakan'a tepki gösteren Bella Hadid'den çarpıcı itiraf: "Arkadaşlarım evine almıyor"

Geçtiğimiz günlerde işgal altındaki topraklarda Yahudilerin güvenlik ve hareket haklarının Filistinlilerinkinden daha fazla olduğuna dair ırkçı sözler sarf eden İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'e tepki gösteren dünyaca ünlü model Bella Hadid çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aslen Filistinli olan ve İsrail'in Filistin üzerindeki baskılarına tepki gösteren Bella Hadid son olarak İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'e ırkçı sözlerinden dolayı tepki göstermişti. Filistin'in özgürlüğü için yaptığı paylaşımlardan dolayı moda dünyasından da dışlandığını söyleyen Hadid samimi itiraflarda bulundu.

Bella Hadid

Bella Hadid

İsrailİLİŞKİLİ HABERİsrail'in Bella Hadid korkusu! Ünlü modeli hedef alan paylaşım yapıldı...

İsrailli Bakan'ın sözlerine karşılık tepki veren dünyaca ünlü model Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hiçbir yerde, hiçbir zaman, özellikle de 2023'te, bir hayat diğerinden daha değerli olmamalı. Özellikle etnik kökenleri, kültürleri veya saf nefretleri nedeniyle." ifadelerini kullanmıştı.

Bella Hadid Itamar Ben Gvir paylaşımı

Bella Hadid Itamar Ben Gvir paylaşımı

"ARKADAŞLARIM EVİNE ALMIYOR"

Yaşadığı rahatsızlıklar sebebiyle de sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü model İsrail'in Filistin halkına yaptığı katliama sessiz kalmayan ve bu sebeple de hedef haline getirilen isimler arasında yer alıyor. Dünyanın katliam karşısındaki sessizliğine öfkelenerek paylaşımlarda bulunan Hadid iş ve özel hayatında da da dışlanmaya maruz kaldı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan ünlü model yaşadığı durum için "Yaptıklarımla ilgili hiçbir korkum yok. Ancak 7 yıl boyunca her cuma oturup yemek yediğim arkadaşlarım beni artık evine almıyor" dedi.

Bella Hadid Filistin

Bella Hadid Filistin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid Türk şef Ömür Akkor ile mutfakta!

74 yaşındaki Fransız oyuncu Gerard Depardieu kendini Türk doktorlarına emanet etti!

İLİŞKİLİ HABER

74 yaşındaki Fransız oyuncu Gerard Depardieu kendini Türk doktorlarına emanet etti!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan boşanma nedenlerini ilk kez anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan boşanma nedenlerini ilk kez anlattı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Tepki 8 ay önce

Dışlansan,o podyumlarda yürüyüp hala popüler ve medyanın önünde olabilir misin acaba..!? Medyadan silerler seni silerler,sokaklarda yatıp,kalkmaya başlarsın..!

Hakan 8 ay önce

Yahudiler Filistin'de toprak satın aldılar, 1880'lerden 1948'de İsrail Devleti'nin kuruluşuna kadar Yahudiler durmadan toprak satın aldı. Konut, toprak, dükkan ne ararsan. Aynısı yarın bu ülkenin başına da gelecek. Para uğruna ülkenin konutlarını, kimliğini satan adamlar bugün Filistin demesin aynısını yapıyorsunuz çünkü. Para gelecek diye parsel parsel yabancılara peşkeş çekiyorsunuz ülkeyi. Sen kalkıp toprağını satarsan yarın gelir Yahudi seni kovar.

Tepki 8 ay önce

Sen dışlansan bırak medyaya çıkmayı,ses çıkarmana bile fırsat vermezler.Kısıtlı izinli gizli borazancı seni..!?

Vatandaş 8 ay önce

Almazsa almasın. Sen doğru yolda olunca Allah daha hayırl arkadaşlar verir Hadid.