İBB’den Sinan Akçıl’a operasyon! Son dakika sahnesini iptal ettiler

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sinan Akçıl’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Tuzla’da vereceği konseri iptal etti. Sahne kariyerinde ilk kez Zafer Bayramı’nda sahne alamayacağını belirten Akçıl, "İBB'nin son andaki kararıyla Tuzla Belediyesi ve Başkanı zor durumda kaldı ama bunu 16 Eylül'de telafi edeceğiz" dedi.

Sinan Akçıl'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün Tuzla Sahil Meydanı'nda vereceği konser İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

İBB, aynı akşam meydanda Aydilge ve Özgün'ün konser vereceğini açıkladı.

 

Tuzla Belediyesi'nin ve konserini bekleyen sevenlerinin de yaşanan skandal nedeniyle zor durumda kaldığını söyleyen Akçıl'ın sitem dolu açıklamasında şu sözleri yer aldı: "Maalesef 4 ay önceden 30 Ağustos'umuzu Tuzla adına kapattığımız için sahne kariyerimde ilk kez Zafer Bayramı'nda sahnede olamayacağım... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos'u Gülşen konseriyle kutlar ama biz de 16 Eylül'de Tuzla'da bayraklarımızla yeniden 30 Ağustos'u yaşarız."

KURUÇEŞME'NİN GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE!

Akçıl ayrıca önceki gün Kuruçeşme'de verdiği konserden elde ettiği gelirin tamamını şehit ve gazi aileleri ile devlet korumasındaki çocuklara bağışladı.

Akçıl'ın bu kararını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından "Bu vefalı davranış için kendisine teşekkür ediyorum" dediği Akçıl'ın bu jestinin tüm sanat dünyasına örnek olmasını diledi.

Sinem Kobal'dan gündem olan aile pozu! İlk kez birlikte paylaşım yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan gündem olan aile pozu! İlk kez birlikte paylaşım yaptı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Hakan 7 ay önce

CHP demek müslüman düsmanı vatan satanların mekanı dem k

selahattin 7 ay önce

şehitler aileleri imamoğlu nun düşmanı pkk dostu konser verirkenbunu hasabeder

Adnan 7 ay önce

Ekrem den nefret ediyordum ama şimdi ikiye katlandı o nefretim kendisi imamhatiplilere hakaret eden çıplak sahneye çıkın o hilkat garibesine dünyanın parasını odedi

vatandaş 7 ay önce

konserleri iptal edilen diğer sanatçılar hakkında neden haberleri sorgulama tarzında yapmıyorsunuz? bu santçıda diğerleri değilmi?

Toplam 1 beğeni

miço 7 ay önce

sinan kardeşim sen adam ğibi adamsın her sanatcımız senin ğibi olsaydı seni cok seviyoruz

Yorumların Tümünü Okuyun