Hakan Ural müjdeli haberi kızıyla duyurdu! Günler sonra...

Ünlü sunucu Hakan Ural sosyal medyadan yayınladığı kareyle müjdeyi patlattı. Ural, Nur Tuğba Namlı ile sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programıyla yeni sezona başladıklarını duyurdu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlenen ünlü sunucu Hakan Ural sosyal medya hesabından uzun zamandır beklenen müjdeyi verdi.

"BABA-KIZ YENİ SEZONA BAŞLIYORUZ"

Programda çıkışları ve söylemleriyle sürekli gündem olan Hakan Ural Instagram hesabı üzerinden yayınladığı kareyle yeni sezon müjdesini verdi. Ural paylaşımına "Baba-kız yeni sezona başlıyoruz hayırlısı ile" notunu düştü.

Hakan Ural

Hakan Ural

NELER OLUYOR HAYATTA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ünlü sunucu Hakan Ural, bugün yayın hayatını giren programla ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirmişti.

"Özledik... 4 Eylül Pazartesi Allah'ın izni ile başlıyoruz hayırlısı ile... 8 sene oldu yazılacak söylenecek çok şey var duygu düşünce ama uzar ve hep bir şey eksik kalır kafada şişirmeyelim nasılsa yayınlarda bol bol sohbet edeceğiz... Yaşlılarımızın özellikle ellerinden öperim saygı hürmetlerimi sunarım kalan tüm yaş guruplarına ayrıca selam sevgi saygılar küçüklerin gözlerinden öperim... mektup sonu gibi oldu heyecan var tabii... Senelerdir beni asla yayınlarda yalnız bırakmayan siz izleyicilerimizin hakkı ödenmez sizlerin ilgi alakası varsa zaten bir iş var olabilir muvaffak olabilir eksik olmayın . Kemiksiz kibirsiz bildiğimiz kadarını samimi yapıcı yorumlayarak ülke ve hayata dair gündemi yorumlamaya çalışacağız... Bazen söylediklerimiz rahatsız edecek muhakkak ! hayatta full memnuniyet yok anne babayı baba evladı abi kardeşi beğenmiyor ! Fıtrat böyle insan her konuda ayrışıyor renkler zevkler ideolojik sempati duyduğun x her şey yediğin yemeğe kadar velhasıl beni artık 40 yıldır çoğunluk bilip tanıyor kendi üslubumuz tarzımızda hayatı yorumlayacağız istemeyerek bilmeyerek kırdıklarımız olursa ki olur insanız hatalarla doluyuz şimdiden özür dilerim...Selam sevgi saygılar "

Cumhurbaşkanı Erdoğan yoğun bakımdan çıkan Ali Sabancı'yı hastanede ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan yoğun bakımdan çıkan Ali Sabancı'yı hastanede ziyaret etti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0