Maneviyata yönelen Uğur Pektaş’tan kafaları karıştıran sözler:  “Sevmek, kabul etmek..."

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle hafızalara kazınan Uğur Pektaş, ekranlara ara vererek maneviyata yönelmişti. Ünlü ismin son gönderisi sosyal medyada gündem oldu.

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Murat komiser karakteriyle hafızalarımıza kazınan Uğur Pektaş yıllar içindeki değişimiyle sık sık gündem oluyor.

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Uğur Pektaş ekranlara ara vererek maneviyata yönelmişti. Ünlü ismin son gönderisi sosyal medyada gündem oldu. Uğur Pektaş'ın o sözleri dikkat çekti.

Uğur Pektaş, son halini paylaştığı fotoğrafın altına;

'Sevmek, olduğu gibi değiştirmeye çalışmadan... Kabul etmek, olanı olduğu gibi, bozmadan, kırmadan, yormadan... Zordur! Sevmek bizlerden tek istenen bir türlü beceremediğimiz...' sözlerini not düştü.

Melissa Vargas kimdir? Milli takım kadın voleybol oyuncusu Vargas aslen nereli ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Melissa Vargas kimdir? Milli takım kadın voleybol oyuncusu Vargas aslen nereli ve kaç yaşında?
Ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede'den acı haber! Sapanca Gölü'nde boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede'den acı haber! Sapanca Gölü'nde boğuldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

HUuuuu 7 ay önce

olAN zaten SEVGIDIR. Zihin devrede oldugu icin dualité ye dusuyor oysa olAN aslinda HU nun hayeli

halıl 7 ay önce

gizemli sözler..açık vede anlaşılır değil..

sefer 7 ay önce

napalim yani ? adam kara sevda yasiyorsa ? gitsin piskologa görünsün. ulu orta böyle seyler yazarak bir yerlere gönderme yapmak dogrumu ? ayip

sultan 7 ay önce

boş laflar o ayakları bırakmak lazım ya olursun insan gibi ya ölürsün bir leş GİBİ HAYAT ÇOK KISA İÇİNDE BİŞEYLER VAR DEYERLENDİR BİZDEN DEMESİ

Toplam 1 beğeni