Ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede'den acı haber! Sapanca Gölü'nde boğuldu

Arkadaşlarıyla birlikte gittikleri Sakarya'da bindikleri kayıktan yüzmek için Sapanca Gölü'ne atlayan ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede boğulma tehlikesi geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ede'nin cenazesi memleketine gönderildi.

Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi reyting rekortmeni birçok dizinin yönetmenliğini yapan ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Sapanca Gölü'nde acı şekilde can vermişti. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan Sapanca Gölü üzerinde arkadaşları ile birlikte kayık turu yapan Ede, yüzmek için göle atlamıştı. Boğulma tehlikesi geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü yönetmen maalesef kurtarılamadı.

 Abdülkadir Ceylan Ede

Abdülkadir Ceylan Ede

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ünlü yönetmenin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Sakarya'daki akrabaları tarafından alınarak memleketi olan Eskişehir'e götürüldü. Üniversite Evleri Mescidinde cenaze namazı kılınan Ede'nin cenazesi namazının ardından gözyaşları içinde Eskişehir Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Abdülkadir Ceylan Ede son yolculuğuna uğurlandı

Abdülkadir Ceylan Ede son yolculuğuna uğurlandı

NE OLMUŞTU?

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Dün akşam saatlerinde Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar Mahallesi yakınlarında Sapanca Gölü'nde kayıkla göle açılan 3 arkadaştan ünlü yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede, yüzmek için kayıktan suya atlamıştı. Bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi geçiren Ede, arkadaşlarının müdahalesi ile sudan çıkarılmıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekiplerinin yönlendirilmesiyle Ede'nin duran kalbi, sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapılan kalp masajıyla yeniden çalıştırılmıştı. Kaldırıldığı Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'nin acil servisindeki ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen ve yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Abdülkadir Ceylan Ede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 Abdülkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti

Abdülkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sümer Ezgü Antalya'da trafik kazası geçirdi! Ünlü sanatçıdan son durumu hakkında açıklama

Maneviyata yönelen Uğur Pektaş’tan kafaları karıştıran sözler:  “Sevmek, kabul etmek..."

İLİŞKİLİ HABER

Maneviyata yönelen Uğur Pektaş’tan kafaları karıştıran sözler: “Sevmek, kabul etmek..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 7 ay önce

hayat bu kadar kısa