Şarkıcı Simge'yi sahneden kaçıran fobisi ortaya çıktı.!

Şarkıcı Simge, geçtiğimiz akşam verdiği konserde böcek korkusuyla yüzleşti. Böcek fobisi olduğunu belirten Simge, korkudan sahnedeki yerini değiştirip klarnetçisinin arkasına sığındı.

Şarkıcı Simge, Aşkın Olayım şarkısı ile geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. İzmir Alaçatı'da konser veren Simge, konseri boyunca en sevilen şarkılarını okudu.

BÖCEKTEN KORKTU!

Sabah'ta yer alan habere göre; Simge sahnede şarkılarını söylerken bir ara sahneye gelen bir böceği gördü. Korkup yer değiştiren şarkıcı, klarnetçisinin yanına sığındı.

Ünlü şarkıcı, "Böcek korkumu bir türlü yenemedim. Çocukluğumdan beri yıllarca ormanlarda kamp yapan birisi olarak hâlâ alışamadım böceklere. Nerede görsem koşarak kaçıyorum" açıklamasını yaptı. Ünlü şarkıcı daha sonra konserinde arabesk parçalar okumaya başladı.

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler! "Hırsızlıktır, haramdır"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler! "Hırsızlıktır, haramdır"
Murat Boz'un yeni mesleği herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'un yeni mesleği herkesi şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0