Fatih Terim'in doğum gününe ünlüler akın etti!

70 yaşına giren ünlü teknik direktör Fatih Terim için doğum günü partisi organize edildi. Birçok ünlü ismin katıldığı partide Terim, organizasyona Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde giriş yaptı. İşte sanat dünyasından birçok ismin katıldığı doğum gününden kareler...

Geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan Fatih Terim'e doğum günü partisi düzenlendi. 70 yaşına giren Fatih Terim'in doğum günü partisine ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yanı sıra Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan Doğulu gibi birçok ünlü isim de katıldı. 

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Doğum gününe Şampiyonlar Ligi resmi müziği eşliğinde giriş yapan Fatih Terim, organizasyon alanına tekne ile yanaştı. O renkli anları, Ümit Davala'nın eşi Başak Şahin Davala, sosyal medya hesabından 'iyi ki' notu ile takipçileriyle paylaştı.

FATİH TERİM İÇİN DUYGU DOLU ANLAR

Spor ve sanat camiasından birçok ünlü isimin yer aldığı organizasyonda Fatih Terim'in kızları Buse Terim ve Merve Terim Çetin 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısını söyleyerek Fatih Terim'e duygu dolu anlar yaşattı. 

FATİH TERİM'DEN DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duygularını dile getiren Fatih Terim, yeni yaşını şu sözleri ile ifade etti. 

"7’sinde hayal ettiklerimin ötesinde giriyorum 70’ime… Öyle büyük, öyle ulaşılmaz görünüyordu ki, meğer ihtiyacım olan inanmak ve inandığıma sıkı sıkı sarılmakmış. Değer verdiğin kadar başarıp, kazanırmışsın. Ait hissettiğin kadar çalışırmışsın. Ödediğin bedel kadar ödüllendirilirmişsin…

Yılların ve yaşanmışlıkların, acısıyla tatlısıyla yüzümdeki çizgilerde çok anısı var.
‘İyi ki’ dediklerim, ‘keşke’lerimden çok.
Beni ben yapan anama ve babama; birlikte büyüdüğüm eşime ve çocuklarıma; hayatıma anlam katarak yaşlarımı paylaştığım tüm yol arkadaşlarıma şükürler olsun.

Sevgisini hissettiren tanıdığım tanımadığım tüm güzel yürekli insanlara ilgileri için teşekkür ederim. Hayallerimizin buluştuğu nice anlarda birlikte olmak dileğiyle…"

Aşiret düğününe katılan İzzet Yıldızhan'a dolar yağmuru yağdı! O anlar...

İLİŞKİLİ HABER

Aşiret düğününe katılan İzzet Yıldızhan'a dolar yağmuru yağdı! O anlar...
Anıl Altan çocuklarıyla ilgili gelen yoruma isyan etti!  "Akşamları odaya kilitliyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan çocuklarıyla ilgili gelen yoruma isyan etti! "Akşamları odaya kilitliyoruz"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

selim karakurt 7 ay önce

futbol federasyonundan bu kadar avanta para alırsa sonu böyle olur malesef..........