Aslıhan Karalar'ın annesi hakkında bomba iddia: Ev sahibinden 1.5 milyon TL aldı!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi 'Kuruluş Osman'da oynadığı Burçin Hatun rolüyle hafızalara kazınan Aslıhan Karalar, şu sıralar annesi Nuray Karalar'ın ev krizi ile gündeme geliyor. Beykoz'da bir villada kirada oturan anne Karalar'ın oturduğu evden çıkmak için ev sahibinden talep ettiği ücret olay oldu.

2017 Best Model of The World birincisi olan ve son dönemlerde rol aldığı yapımlarla gündeme gelen Aslıhan Karalar'ın annesi hakkında ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Beykoz'da bir villada kiracı olarak oturan Nuray Karalar'ın yaşadığı ev satıldı. Yeni ev sahibiyle anlaşamayan anne Karalar, ev sahibinin 'Evden çık' isteğini karşılıksız bıraktı.

Aslıhan Karalar ve annesi

Aslıhan Karalar ve annesi

Yeni bir ev taşınmak için 1.5 milyon TL talep ettiği iddia edilen anne Karalar'ın bu isteği üzerine ev sahibi şaşkına döndü. Parayı vermekten başka çaresi kalmayan ev sahibinin Nuray Karalar'a 1.5 milyon TL ödediği ileri sürüldü.

Aslıhan Karalar ve annesi Nuray Karalar

Aslıhan Karalar ve annesi Nuray Karalar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yağmurdan kaçan hayvan dostlarımıza sığınak oldu! O dükkan sahibi takdir topladı

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Fred eşiyle Sultanahmet Camii'ni ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Fred eşiyle Sultanahmet Camii'ni ziyaret etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0