Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bir reklam projesinde birlikte rol aldı. Lansman sırasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, projenin renkli kamera arkasını anlattı. Eşi Başak Dizer için "Dünyanın en iyi annesi ile çalıştığım için çok heyecanlandım" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2016 yılında Moda tasarımcısı Başak Dizer ile dünyaevine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşiyle birlikte yer aldıkları bir reklam projesinin lansmanı için basın karşısına geçti. Aile olarak yer aldıkları ilk proje olduğunu ve bu duruma olan mutluluğunu dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için açıklamalarda bulundu.  

"DÜNYANIN EN İYİ ANNESİ İLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK HEYECANLANDIM"

Eşi Başak Dizer hakkında sorulan soruları yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, projede birlikte çalışmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Tatlıtuğ; "Ben öncelikle dünyanın en iyi annesi ile çalıştığım için çok heyecanlandım arkadaşlar, samimi söyleyeyim. İkincisi aile olarak da ilk defa bizim bir projeye katılıyor olmamız, birlikte performans sergiliyor olmamız da çok güzel bir hatıra olarak kalacak. Bu yüzden özellikle yapmak istedik." dedi. 

"BU REKLAMIN BENİM İÇİN ÇOK AYRI BİR ANLAMI VAR"

Başak Dizer'in reklam çekimi sırasında performansı hakkında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ;"Başak modaya acayip hakim olan ve işinde profesyonel bir insan olmasına rağmen çalışırken ekstra başka taraflarını da keşfetme fırsatım oldu. Benim için enteresan bir serüven oldu. Bizi aile olarak buluşturdukları için bu reklamın benim için çok ayrı bir anlamı var." şeklinde konuştu. 

Seda Sayan'dan engelli hayranına büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan engelli hayranına büyük jest!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Sema 7 ay önce

Çok hanım efendi bir bayan gerçekten doğru demiş mutluluğunuz daim olsun insallah

Şua 7 ay önce

Dunyanin en iyi annesi diyor.dunyanin en iyi annesi evladini Rabbine itaat etmesi icin hazirlayandir