Seda Sayan'dan engelli hayranına büyük jest!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan 2003’te programında ağırladığı engelli hayranıyla 20 yıl sonra Menemen konserinde bir araya geldi. Sayan, özel araç göndererek, yaklaşık dört saat uzaklıktaki Denizli'den getirtti.

Geçtiğimiz gün İzmir’in Menemen ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Seda Sayan engelli hayranına yaptığı jest ile gündem oldu. Eşi Çağlar Ökten de en ön sıradan izlediği konserde Sayan, 2003'te sabah programına seyirci olarak çıkan hayranıyla, 20 yıl sonra Menemen'de buluştu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI!

Seda Sayan özel araç göndererek, yaklaşık dört saat uzaklıktaki Denizli'den getirttiği engelli hayranını kulisinde misafir etti.

Seda Sayan

Seda Sayan

Konserde yapılan sürpriz buluşma duygusal anlara sahne oldu. Bu özel hayranı için en önden yer ayıran Seda Sayan, kendisini yeniden programına katılmak üzere İstanbul'a da davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fenomen Eylül Öztürk'ün dükkanı resmen selde çöktü!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."
Çağlar Ökten'ten Seda Sayan'a iğneleyici sözler: Öyle bir adam olsam beni istemezsin!

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ökten'ten Seda Sayan'a iğneleyici sözler: Öyle bir adam olsam beni istemezsin!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0