Çağlar Ökten'ten Seda Sayan'a iğneleyici sözler: Öyle bir adam olsam beni istemezsin!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in canlı yayındaki 'evlilikte komut alma' diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu.

Son dönemlerde yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, geçtiğimiz yıl nisan ayında kendisinden 25 küçük Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde evlilik kararı almıştı. Kendisi gibi müzikle yakından ilgilenen eşiyle birlikte çalışan Sayan'ın sunumunu üstlendiği programda önceki gün ilginç bir olay yaşandı.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Evlilik üzerine sohbet eden ünlü çiftten Ökten, evlilikte sürekli kadının komut vermesiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Sayan'ın kontrol sevdiğini dile getirmesi üzerine "Evliliğimizde sürekli komut alan bir adam olsam beni istemezsin." diyen Ökten'in bu yanıtı sosyal medyada olay oldu.

Çağlar Öktenden eşine cevap

Çağlar Öktenden eşine cevap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."

Seda Sayan'dan engelli hayranına büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan engelli hayranına büyük jest!
Bir daha asla gitmem demişti! Nagihan Karadere Survivor All Star'da

İLİŞKİLİ HABER

Bir daha asla gitmem demişti! Nagihan Karadere Survivor All Star'da
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fani 7 ay önce

Ahirete bu kadar çalışsalar evliya olurlar. Bu dünya görünüşten ibaret. Boş kısa ve geçici. Akıllı olan ebedi hayatı için çalışır. Ölmeden uyanmak dileğiyle.