CZN Burak'tan paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu! "Sizce değişmiş miyim?"

Babasıyla ilgili yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ünlü fenomen CZN Burak bir hayli zayıflamış ve son haliyle gündem olmuştu. Ünlü fenomen son yayınladığı videoyla değişimini gözler önüne serdi. İşte CZN Burak'ın 2015 2023 yılları arasındaki inanılmaz değişimi...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çektiği yemek videolarıyla ünlenen fenomen CZN Burak son günlerde babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geliyor. Zor günler geçiren ve vaktinin büyük bir kısmını işine ayıran fenomen, bu süreçte bir hayli zayıflayarak herkesi şaşırttı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Sevenleri tarafından sosyal medyada da destek gören CZN Burak Instagram hesabından yayınladığı videoyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü fenomen 2015 ile 2023 yılları arasında çekilmiş olduğu karelerini bir araya getirerek yaşadığı değişimi gözler önüne serdi. Yayınladığı videoya "2015/2023 Sizce değişmiş miyim? Yorumlarınız bekliyorum" notunu düşerek takipçilerine seslendi. İşte ünlü fenomenin yıllar içindeki herkesi şoke eden değişimi...

"ÇOK ZAYIFLAMIŞSIN" YORUMLARI YAĞDI!

Ünlü fenomenin Instagram hesabı üzerinden sorduğu soruya takipçilerinden yanıt gecikmedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı; "Çok zayıflamışsın", "Fiziki olarak değişim olmuş. Önemli olan kalbinizin değişmemesi", "Her sene 15 kilo gitmiş gibi", "Güzel adamdın zaten şimdi yakışıklı güzel adam olmuşsun reis ", "Fit olma yolunda", "Maşallah gayet iyisin ", "Hiç değişmedin aynı güzel yüreğe sahipsin" yorumunda bulundu. 

İkinci kez kanserle mücadele eden Güler Işık'tan sevindiren haber! 56 yaşında kanseri yendi

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez kanserle mücadele eden Güler Işık'tan sevindiren haber! 56 yaşında kanseri yendi
Barış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya 1 yaşına girdi! Arduç'lardan paylaşım geldi

İLİŞKİLİ HABER

Barış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya 1 yaşına girdi! Arduç'lardan paylaşım geldi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

06 Ankara 7 ay önce

Evet daha yakışıklı olmuşsun Kral . Kendine dikkat et yüce yaradana emanetsin..