Barış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya 1 yaşına girdi! Arduç'lardan paylaşım geldi

Ünlü oyuncular Barış Arduç ile Gupse Özay'ın Jan Asya adını verdikleri minik kızları 1 yaşına girdi. Çift kızlarının doğum gününü aile arasında düzenledikleri bir parti ile kutladı.

Deliha filminin setinde tanışan ve mutlu birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandıran ünlü oyuncular Barış Arduç ile Gupse Özay çifti özel yaşamlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Magazin dünyasının sevilen ve örnek gösterilen çiftleri arasında yer alan oyuncuların 2022 yılında kucaklarına aldıkları kızları Jan Asya, 1 yaşına bastı.

Barış Arduç ile Gupse Özay kızları

Barış Arduç ile Gupse Özay kızları

Barış Arduç ile Gupse ÖzayİLİŞKİLİ HABERBarış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya ilk kez görüntülendi! Ailece deniz keyfi

AİLE ARASINDA KÜÇÜK BİR PARTİ İLE KUTLADILAR

9 Eylül 2022'de kızlarını kucaklarına alan çift, verdikleri Jan Asya ismi ile de çok konuşulmuştu. Kızlarının yüzünü göstermeyi tercih etmeyen çift aile arasında düzenledikleri küçük bir parti ile 1 yaşına giren kızlarının doğum gününü kutladı.

Jan Asya 1 yaşında

Jan Asya 1 yaşında

Yeğeni ile doğum gününden bir kare paylaşan Barış Arduç'un abisi Onur Arduç o kareye "İyi ki doğdun amcasının gülü" notunu düştü.

Onur Arduç

Onur Arduç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Çok heyecanlandım..."

CZN Burak'tan paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu! "Sizce değişmiş miyim?"

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu! "Sizce değişmiş miyim?"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0