Aslıhan Gürbüz'den takipçisine sert yanıt: "Bu hesaptan defolup gitmelisin"

Yakın zamanda meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı birlikteliği bitiren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, paylaşımına yorumda bulunan bir takipçisine sert bir dille karşılık verdi.

Yahşi Cazibe, Masumlar Apartmanı, Muhteşem Yüzyıl, Bir Bulut Olsam gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz özellikle Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve Aksak rolüyle adından sıklıkla bahsettirdi. Yakın zaman önce kendisi gibi oyuncu olan oyuncu İsmail Hacıoğlu ile yollarını ayıran Gürbüz son paylaşımında kendisine gelen bir yoruma sinirlendi. Ünlü oyuncu o yoruma sert bir dille cevap verdi.

Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz

Evlenecekleri biliniyordu ayrılık nedenleri şoke etti! Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu...İLİŞKİLİ HABEREvlenecekleri biliniyordu ayrılık nedenleri şoke etti! Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu...

SERT ÇIKIŞTI: "BU HESAPTAN DEFOLUP GİTMELİSİN"

Uzun süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu instagram hesabı üzerinden köpeği ile birlikte bir paylaşımda bulundu. Gürbüz'ün "Gittiğim yolları dönmüyorum, arada bir yoldaşlarımı bekliyorum" notuyla paylaştığı kareye "Bence evlenmeli. İki çocuk yapmalı. Kendini kedi, köpek ile kandırmamalı" yorumunu yapan kullanıcıya ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi. Oyuncu o yoruma "Bence artık çeneni kapamalı, bu hesaptan defolup gitmelisin. Kendini kimin yerine koyuyorsan yallah oraya" diyerek sert bir dille cevap verdi.

Aslıhan Gürbüz takipçisine sert çıkıştı

Aslıhan Gürbüz takipçisine sert çıkıştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Masterchef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet şef fenalaştı

Kaan Urgancıoğlu kiracı olduğu evi bir başkasına kiraladığı iddialarına açıklık getirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu kiracı olduğu evi bir başkasına kiraladığı iddialarına açıklık getirdi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0