Umut Kurt ile Melisa İnci’den romantik yıldönümü kutlaması!

Geçtiğimiz yıl sanat yönetmeni Melisa İnci'yle nikah masasına oturan oyuncu Umut Kurt, birinci yıldönümlerini sosyal medya hesabından kutladı. Sarıyer'de görkemli bir düğün ile dünyaevine giren çiftin paylaşımı takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

2022 yılında sanat yönetmeni Melisa İnci ile dünyaevine giren oyuncu Umut Kurt, mutlu birliktelikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Düğün fotoğraflarını paylaşarak o günkü mutluluğunu dile getiren Umut Kurt, evliliklerinin birinci yılını sosyal medya hesabından kutladı. Çiftin romantik fotoğrafları takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. 

SEVENLERİ YORUM YAĞMURUNA TUTTU!

Umut Kurt'un yaptığı paylaşımda eşine ithafen yazdığı not hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü oyuncu eşiyle olan fotoğrafını "Canım karım, biricik Melisacım… 1. yılımız kutlu olsun" şeklinde mütevazi bir not ile paylaştı. Çiftin 1. yıldönümü paylaşımına sevenlerinden yorumlar geldi. Birçok kişi 'tebrikler' 'mutluluklar' şeklinde iyi dileklerini yazdı.

İşte Umut Kurt'un paylaştığı o fotoğraflar:

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

Melisa İnci ve Umut Kurt

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çekimleri devam eden "Efsane" filminin setinde korkutan yangın! 2 büyükbaş hayvan telef oldu

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0