Pelin Akil'den yeni film müjdesi! "Bahsederken bile gözlerimi dolduran bir proje"

Yaz tatili dönüşü İstanbul City’s Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu Pelin Akil, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yer aldığı projeler hakkında konuşan ünlü oyuncu, yeni filminden bahsetti. Pelin Akil, "Beni gerçek anlamda gururlandıracak, çok heyecanlandıran bir proje" şeklinde konuşarak sevenlerine yeni filminin müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde City’s Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu Pelin Akil, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Tatil sezonunu kapatarak ailesiyle İstanbul'a dönen Akil, yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerinden bahsetti. Yeni bir film projesinden bahseden ünlü oyuncu görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. 

Ben Bu Cihana Sığmazam Firuze karakteri

Ben Bu Cihana Sığmazam Firuze karakteri

"BENİ ÇOK HEYECANLANDIRAN BİR PROJE!"

Yer aldığı projelerde oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen Pelin Akil, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin başrol kadrosunda yer alıyor. Muhabirlerin 'yeni bir projede yer alıyor musunuz?' sorusunu heyecanla karşılayan ünlü oyuncu, bir film görüşmesinde olduğundan bahsetti. Akil, "Şu an bir şey söyleyemiyorum ama beni gerçek anlamda gururlandıracak, çok heyecanlandıran bir proje. Bahsederken bile gözlerimi dolduran bir proje. O kadar söyleyebilirim. Gelişme oldukça size bilgi veririz" şeklinde konuştu. 

Pelin Akil ve ailesi

Pelin Akil ve ailesi

"DOLU DOLU TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARTTIK"

Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Pelin Akil, eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Alin-Lina ile yaz tatilinde yaşadıklarından bahsetti. Yaz sezonunu Göcek’teki tekne tatili ile sonlandırdıklarını dile getiren ünlü oyuncu, tatilleri için "Daha sonra Mikanos’a gittik, o yolculuk bizi yordu. Aktarmalı yolculuk olduğu için çocuklar yoruldu ama sonra dolu dolu tatilin keyfini çıkarttık" ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çekimleri devam eden "Efsane" filminin setinde korkutan yangın! 2 büyükbaş hayvan telef oldu

Almanya'nın en fazla dinlenen radyosunda özel anons ile yayınlandı! Ajda Pekkan'ın o şarkısı...

İLİŞKİLİ HABER

Almanya'nın en fazla dinlenen radyosunda özel anons ile yayınlandı! Ajda Pekkan'ın o şarkısı...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0