Petek Dinçöz'ün kış hazırlığı: "Eve gidip salça yapacağım..."

Geçtiğimiz günlerde eşi Nida Büyükbayraktar ile bir AVM'de görüntülenen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özellikle son dönemlerde özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 2022 yılının Ağustos ayında çocukluk aşkı olarak bahsettiği iş insanı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz gün eşi ve oğlu İrfan ile Akmerkez'de görüntülenen Dinçöz, oğlu için bir mağazadan ayakkabı baktı. Çıkışta basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden ünlü şarkıcı önemli açıklamalar yaptı.

Petek Dinçöz ve eşi

Petek Dinçöz ve eşi

Petek Dinçöz Azerbaycanlı şehit çocukları için harekete geçti: Çocukların yüzü hep gülsün!İLİŞKİLİ HABERPetek Dinçöz Azerbaycanlı şehit çocukları için harekete geçti: Çocukların yüzü hep gülsün!

"ARABESK ALBÜM HAZIRLIYORUM"

Alışveriş sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmeyen ünlü şarkıcı "Arabesk albüm hazırlıyorum. Yeni nesil damar şarkıları seviyor, tanıdık şarkılar da olacak. Heyecanlıyım." ifadelerini kullanarak, arabesk albüm yapacağının müjdesini verdi. Şarkıcı muhabirlerden gelen "Arabesk albümünde düet olacak mı?" sorusuna ise; "Benim yaptığım düetler hep karşı tarafa yarıyor, bu yüzden dolayı olmayacak. Şaka bir yana, emektar arabesk sanatçılarımız ile olabilir; neden olmasın?" cevabını verdi.

Petek Dinçöz ve ailesi

Petek Dinçöz ve ailesi

KIŞA HAZIRLIK YAPIYOR

Evliliği ve hayatında her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Dinçöz kışa hazırlık yaptığını da şu sözlerle ifade etti:

"Eve gidip salça yapacağım, kışa hazırlanıyorum. Sahneler mutfağa doğru açıldı."

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyada gündem olan gelin alma adeti! Aydın'da el arabasıyla gelin almaya giden damat...

Filtrenin dozunu kaçıran İzel'e takipçilerinden destek geldi! "Nolmuş yaptıysa..."

İLİŞKİLİ HABER

Filtrenin dozunu kaçıran İzel'e takipçilerinden destek geldi! "Nolmuş yaptıysa..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0