44 yaşındaki Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor dedi! Annesini görenler...

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, annesi ile birlikte çıktıkları alış-verişte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin annesine soru yöneltmesine karşı Selma Ergeç'in "Annem Türkçe bilmiyor arkadaşlar. Annemi pas geçerseniz sevinirim" ifadeleri magazin gündemine düştü.

Camdaki Kız dizisinin final yapmasının ardından setlere ara veren Selma Ergeç, geçtiğimiz gün annesi Elizabet ile birlikte Etilerde alış-veriş yaparken görüntülendi. Annesi ile el ele samimi bir şekilde dolaşan oyuncu Ergeç ve annesine muhabirlerin soru yöneltmesi garip diyaloğa sebep oldu. 

Selma Ergeç ve annesi

Selma Ergeç ve annesi

ANNEM TÜRKÇE BİLMİYOR

Oyunculuğu ve güzelliği ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü isim objektiflere annesi ile yansıdı. Muhabirlerin 44 yaşındaki oyuncu ve annesine sorular yöneltti. Ergeç muhabirlerin sorusuna "Annem Türkçe bilmiyor arkadaşlar, annemi pas geçerseniz sevinirim" açıklamasında bulundu. 

Yeni projeleri hakkındaki sorulara "İşler hakkında netleşmeden konuşmam doğru olmaz" yanıtı verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ABD'li arıcı McKay Orton Kur'an'daki arı ayetlerine hayran kaldı! Paylaşımı mest etti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0