Şeyma Subaşı boşanıyor! Boşanma nedenleri herkesi şaşkına çevirdi

2018 yılında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da nikah masasına oturmuştu. Subaşı, yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile boşanacağı öne sürülüyor.

3 gün 3 gece süren düğünüyle magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da nikah masasına oturmuştu. Ardından Marakeş şehrinde 3 gün 3 gece düğün yapan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çiftinin boşanacağı öne sürüldü. Evlendikten sonra sosyal medyayı eskisi kadar kullanmayan Şeyma Subaşı'nın yaptığı son paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Paylaştığı videoda evlilik yüzüğünü takmadığını fark eden takipçileri, Şeyma Subaşı'yı soru yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti nikah töreni

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti nikah töreni

YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI!

Sosyal medya hesaplarında 3 milyona yakın takipçisi bulunan Subaşı'nın Marakeş'te gerçekleştirilen dillere destan düğününden sonra balayı yeri merak konusu olmuştu.  Şeyma Subaşı, önce Japonya, sonra Bali'deki balayı tatilinden sonra adeta inzivaya çekildi. Instagram hesabında abonelik sistemine geçiş yapan Subaşı, ücret ödeyen takipçiler için bile kısıtlı içerikler paylaşıyordu. Uzun zaman sonra Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında evlilik yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Subaşı'nın kısa süre içerisinde evlendiği Mısırlı milyarderden  boşanacağı iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

BOŞANMANIN PERDE ARKASI DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Boşanma haberlerinin ardından Şeyma Subaşı'nın paylaşımına gelen 'Yüzüğün nerede?', 'Yüzüğü yok', 'Yüzüğünü neden çıkardın?' yorumlarına yanıt verilmezken aynı sırada Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi için çok daha çarpıcı bir iddia geldi. 4 ay süren evliliğin boşanma nedeni olarak Subaşı'nın Mohammed Alsaloussi'yı aldatması öne sürüldü. Hatta Şeyma Subaşı'nın yeni birliktelik yaşadığı kişinin, Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'teki düğünlerine bile katıldığı iddia edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Kekilli bir ilke imza attı! Yapay zekalı müzik klibi gündem oldu

Ünlü oyuncu Barış Arduç kızı hakkında ilk defa konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Barış Arduç kızı hakkında ilk defa konuştu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0