Ünlü oyuncu Barış Arduç kızı hakkında ilk defa konuştu!

Merve Özbey'in sahne aldığı yeni bir mekanın açılışına katılan ünlü oyuncu Barış Arduç, mekanın çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Evlilik hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ünlü oyuncu, baba olduktan sonra hayatında değişenlerden bahsetti. Arduç; "Her gün kızımdan yeni şeyler öğreniyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de bir mekanda sahne alan Merve Özbey'i dinlemeye gitti. Mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, gününün yoğun geçtiğinden bahsetti. Barış Arduç; “Bir düğünden geldim. Şimdi arkadaşlarla Merve'yi dinlemeye hem de arkadaşımızın mekanına hayırlı olsuna geldik" dedi. Kızı hakkında sorulan soruları samimiyetle cevaplayan Arduç, duygularını "Şahane duygular içerisindeyim." şeklinde açıkladı. 

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç ve Gupse Özay

2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve aynı zamanda senaristlik yapan Gupse Özay ile nikah masasına oturan Barış Arduç'un 2022 yılında kızları Jan Asya dünyaya gelmişti. İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, aile hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Barış Arduç ve kızı

Barış Arduç ve kızı

"ŞAHANE DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM"

Kızları Jan Asya hakkında sorulan soruları gülümseyerek yanıtlayan Barış Arduç, geçtiğimiz hafta kızlarının birinci yaş doğum gününü kutladıklarını söyledi. Baba olmanın hissettirdiklerini dile getiren Arduç, “Babalık güzel gidiyor. Her gün kızımdan yeni şeyler öğreniyorum. Şahane duygular içerisindeyim." şeklinde konuştu. 

Barış Arduç

Barış Arduç

"NEYSEM ÖYLE DEVAM EDECEĞİM"

Bir dönem oldukça popüler olan Kiralık Aşk dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Barış Arduç, yer aldığı son projeler ile sosyal medyada adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Yeni bir projeye dahil olup olmadığı hakkında merak edilen soruları yanıtlamayan ünlü oyuncu 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusuna "Rol neyi gerektirirse oynarım, oyuncuyum. Neysem öyle devam edeceğim." şeklinde cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

Demet Akalın'dan binlerce liralık oyuncak! Görenler anlam veremedi

Şeyma Subaşı boşanıyor! Boşanma nedenleri herkesi şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı boşanıyor! Boşanma nedenleri herkesi şaşkına çevirdi
Tamer Karadağlı'dan festivalden çekilen Bakanlığa tam destek!

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'dan festivalden çekilen Bakanlığa tam destek!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0