Ata Demirer'den heyecanlandıran kare! Yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'dan ilk fotoğraf

Bursa Bülbülü filmiyle gişe rekorları kıran ünlü komedyen Ata Demirer, yeni dizisinin müjdesini vermişti. Demirer, Netflix'te yayınlanacak olan "Bir İhtimal Daha Var" dizisinin setinden herkesi heyecanlandıran ilk karesini paylaştı.

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü komedyen Ata Demirer, yeni dizisi için harekete geçti. Demirer sosyal medya hesabından yeni dizisinin müjdesini duyurdu. Ünlü komedyen yeni dizisi "Bir İhtimal Daha Var"ı izleyiciyle Netflix’te buluşturmaya hazırlanıyor.

Bursa Bülbülü filmiyle büyük başarı yakalayan ünlü komedyenin yeni dizisi büyük heyecan uyandırdı.

BİR İHTİMAL VAR DİZİSİNDEN İLK KARE!

Büyük bir hızla çekimlerine başlanan dizinin setinden ilk kareler gelmeye başladı. İşte Esra Bilgiç ve Ata Demirer'li ilk kare...

Ata Demirer ve Esra Bilgiç bir ihtimal var

Ata Demirer ve Esra Bilgiç bir ihtimal var

BİR İHTİMAL DAHA VAR DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncu kadrosunda Demirer’e Uğur Yücel, Esra Bilgiç, Lale Mansur ve Altan Erkekli gibi isimlerin eşlik edeceği dizinin hikayesi spor bahisleri yazarken tutmayan tahminleri nedeniyle hayatı tepetaklak olan İsa ve bu sırada hayatına giren “ruh” Refik’in macerasına odaklanıyor.

Yapımını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Algül otururken senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme alıyor.

BİR İHTİMAL DAHA VAR DİZİSİNİN KONUSU?

Tutmayan tahminleri sebebiyle işinden olan İsa aynı zamanda düşman kazanmaya başlar. Hayatında her şey alt üst olurken İsa, evinde ölü bulunan ünlü iş adamı Refik’in ruhu ile karşılaşır ve içine düştüğü sıkıntılardan kurtulabilmek uğruna yepyeni bir maceranın peşine düşer.

Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti! Ölüm sebebi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti! Ölüm sebebi belli oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

xyz 6 ay önce

Ata bile kilo verdi bir ben veremedim :((