Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti! Ölüm sebebi belli oldu

Ünlü dizi oyuncusu Engin Yüksel evlat acısıyla sarsılmıştı. Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar Aziz hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu acı haberi, "Huzurunda uyu, ben de senin huzurunda uyuyacağım oğlum" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Küçük Çınar'ın ölüm sebebi ortaya çıktı.

"Kaygısızlar" adlı dizisiyle hafızalarda yer edinen, tiyatro ve sinema oyuncusu olarak çeşitli projelerde rol alan ve aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapan Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetmişti. Yüksel, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden oğlunu kaybetmenin derin üzüntüsüyle sarsılmıştı.

Engin Yüksel

Engin Yüksel

ÖLÜM SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Engin Yüksel ile eşi Selma Sünger Yüksel, 1 Ekim 2020'de ikiz bebek bekledikleri haberini öğrenmişlerdi. Çift doğumdan bir süre sonra bir erkek ve bir kız olarak dünyaya gelen ikiz bebeklerden Çınar'ın epilepsi hastası olduğunu öğrenmişlerdi. Uzunca bir süredir epilepsi ile mücadele eden ve 1 Ekim 2023'te hayatını kaybeden Çınar Aziz'in ölüm nedeninin epilepsi olduğu ortaya çıktı.

Engin Yükselin oğlunun ölüm sebebi ortaya çıktı

Engin Yükselin oğlunun ölüm sebebi ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

"28 AY BOYUNCA VERMİŞ OLDUĞUN YAŞAMA SAVAŞINI BIRAKTIN"

Acı haberi duyuran ünlü oyuncu paylaşımında "1 Ekim 2020 Perşembe,  annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih. 1 Ekim 2023 Pazar, 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün... Canım oğlum; Yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. Ne dündü be ne gündü dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik... Seni beni bizi var eden benden bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu bende senin huzurunda uyuyacağım oğlum." ifadelerini kullanmıştı.

 Engin Yükselin 28 aylık oğlu hayatını kaybetti

Engin Yükselin 28 aylık oğlu hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doğukan Manço'nun korkunç gecesi! Evinin tavanı çöktü her tarafı su bastı

Siroza yakalanan Harika Avcı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Yaşadığı yer çöp eve dönüştü'

İLİŞKİLİ HABER

Siroza yakalanan Harika Avcı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Yaşadığı yer çöp eve dönüştü'
Ata Demirer'den heyecanlandıran kare! Yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'dan ilk fotoğraf

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den heyecanlandıran kare! Yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'dan ilk fotoğraf
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

İbrahim 6 ay önce

Sen ne guzel bir meleksin ,allah anne babasina sabirlar versin inşaallah ...inna lillahi ve inna ileyhi raciun