Gönül Dağı'nda şoke eden gelişme! Diziye veda eden oyuncu geri döndü

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde şoke eden bir olay yaşandı. Diziye veda eden oyuncunun sürpriz bir şekilde tekrar dönmesi izleyiciler tarafından merak edildi.

Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicilerde derin bir bağ oluşturan Gönül Dağı dizisi 4. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Oyuncuları ile de oldukça merak edilen Gönül Dağı dizisinde yaşan bir olay ise herkesi şaşırttı. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı diziye veda eden bir oyuncu sürpriz bir şekilde geri dönüyor.

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü! İLİŞKİLİ HABERGönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü!

GÖNÜL DAĞINDA ŞOKE EDEN GELİŞME

Cumartesi günleri izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümü ile izleyicileri şaşırtacak.

Burak Haktanır

Burak Haktanır

Özellikle daha önce kadroda yer alan oyuncu Burak Haktanır'ın yeniden diziye dahil olması izleyicilerde merak uyandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ayı masaya çıkıp tüm yemekleri yedi! Anne ile oğlu kıpırdamadan izledi

Tuğçe Tayfur'un evliliğine karşı haberlerle gündem olmuştu! Necla Nazır ilk defa konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Tuğçe Tayfur'un evliliğine karşı haberlerle gündem olmuştu! Necla Nazır ilk defa konuştu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0