Yargı dizisinden büyük başarı! 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday oldu

Ekranların sevilen dizisi Yargı, büyük bir başarıya imza attı. Uluslararası başarısına bir yenisini ekleyen dizi, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday oldu.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zenyo Eracar ve Uğur Aslan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı dizisinin başarısı ülke sınırlarını aşmayı başardı. Dünya çapında büyük ses getirmeyi başaran dizi 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den katılan tek aday oldu.

Yargı

Yargı

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'ten Yargı dizisine övgü! Pınar Deniz'i es geçmedi

BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Ay Yapım imzalı dizi 3. sezonuyla yeniden izleyicisi ile buluştu. Uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyen dizi Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den aday olan tek dizi oldu. Tüm dünyada ilgiyle takip edilen dizi "En İyi Telenovela" dalında tüm dünyadan yarışacak 4 diziden biri olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yargı dizisi 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri

Yargı dizisi 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri

Dizinin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan teşekkür mesajında "Dizimiz, tüm dünyadan dört projenin seçildiği Telenovela kategorisinde En İyi Dizi adayı oldu! İzleyicilerimize teşekkürler ve tüm ekibe tebrikler" ifadeleri kullanıldı. 

Yargı açıklama

Yargı açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ayı masaya çıkıp tüm yemekleri yedi! Anne ile oğlu kıpırdamadan izledi

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine gündemde! O halini görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine gündemde! O halini görenler...
Sinem Kobal'dan sevgi dolu paylaşım! Kızı Lalin'i sarıp sarmaladı

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan sevgi dolu paylaşım! Kızı Lalin'i sarıp sarmaladı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0