Ronaldo üçüncü kez evlendi! İlk tebrik eski eşinden geldi

Futbol dünyasının efsanelerinden biri olan brezilya efsanesi Ronaldo Nazario üçüncü kez dünya evine girdi. Celina Locks ile hayatını birleştiren Ronaldo'ya ilk tebrik eski eşinden geldi.

47 yaşındaki Ronaldo Nazario geçtiğimiz günlerde 3. kez nikah masasına oturdu. 33 yaşındaki model Celina Locks ile hayatını İspanya'nın gözde yerlerinden biri olan Ibiza'da birleştirdi. Düğüne katılan ve katılmayan birçok yakın arkadaşından tebrik mesajı alan Ronaldo'yu eski eşi Milene Domingues yalnız bırakmadı.

Ronaldo

Ronaldo

ESKİ EŞİNDEN TEBRİK MESAJI

Dünya evine girmesiyle dikkat çeken Ronaldo'yu eski eşi unutmadı. Düğün gününde özel bir mesaj atan eş sosyal medya hesabından şu sözleri yayınladı: "Senin için mutluyum. Tanrı seni her zaman korusun ve kutsasın. Çok yaşa aşk." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tem otoyolunda su satan amca ile bir iş adamının arasındaki diyalog içleri ısıttı!

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine gündemde! O halini görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine gündemde! O halini görenler...
Dumbledore'u oynayan Harry Potter yıldızı Sir Michael Gambon 82 yaşında öldü!

İLİŞKİLİ HABER

Dumbledore'u oynayan Harry Potter yıldızı Sir Michael Gambon 82 yaşında öldü!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

takva 7 ay önce

ne hayırlı eş