"Her şeye rağmen" filmi için muhteşem bir gala düzenlendi! Ünlü isimler akın etti

Başrolünde Erkan Petekkaya'nın yer aldığı "Her Şeye Rağmen" filmi bugün vizyona giriyor. Pandemi ve deprem gibi üzücü sebeplerle vizyon tarihi ertelenen film için geçtiğimiz akşam Kanyon’da bir gala gerçekleştirildi.

Yapımcılığını Verway'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Erdal Murat Aktaş'ın oturduğu ve Avrupa'da "Müthiş Türk" olarak tanınan iş insanı İlhan Doğan'ın hayat hikayesini konu alan film "Her Şeye Rağmen"in galası yapıldı. Önceki akşam Kanyon AVM Paribu Cineverse'de gerçekleşen galaya ünlü isimler adeta akın etti. Çekimler sırasında pandemi kısıtlamalarına, vizyona gireceği tarihte ise Türkiye'de 11 ili sarsan büyük deprem felaketine denk gelen filmin gösterim tarihi ertelenmişti. Bugün vizyona girecek olan filmin geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen galasına; sinema, sanat, iş dünyası ve cemiyet hayatından bin kişilik kalabalık bir davetli gurubu katıldı. Film gala gecesinde 7 salonda izlendi. Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz'in başrolü üstlendiği, Adana’da başlayıp Hollywood’a kadar uzanan hikayesiyle dikkat çeken filmde İlhan Doğan'ın dikkat çekici hayat hikayesine yer veriliyor.

Her Şeye Rağmen film

Her Şeye Rağmen film

MUHTEŞEM GALA!

Avrupa'da elde ettiği başarıları nedeniyle uzun yıllar Almanya'da "Müthiş Türk" olarak anılan, hayatı dramatik olaylarla dolu olan iş insanı İlhan Doğan'ın hayatı "Her Şeye Rağmen" filmi ile beyaz perdeye aktarıldı. Adana’dan Almanya’ya, Palme de Mallorca’dan Holywood’a kadar uzanan, "Müthiş Türk"ün  dramatik ve başarı öyküsünün anlatıldığı filmin çekimleri Türkiye ve Almanya'da yapıldı. Türk ve Alman oyunculardan oluşan filmin oyuncu kadrosunda ise Aslıhan Malbora, Holger Doelman, Nihan Büyükağaç, Robert Maaser, Ekin Mert Daymaz, Barbara Sotelsek, Vivien Lafleur, Serkan Durmuş, Mırza Sakiç, Christoph Jacobi ve Kaan Maximilianus Kaiser yer alıyor.

Her Şeye Rağmen filminin galası yapıldı

Her Şeye Rağmen filminin galası yapıldı

Merakla beklenen ve altmış iki ülkeye satışı yapılan "Her Şeye Rağmen" filminin galası Kanyon AVM'deki Paribu Cineverse salonlarında gerçekleştirildi. İlhan Doğan'ın da içlerinde bulunduğu galada filmin yönetmeni Erdal Murat Aktaş, filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ile Sinan Akdeniz'in yanı sıra Meral Yüzgüleç, Kaan Maximilianus Kaiser, Barbara Sotelsek, Holger Doelman, Ahmet Enes Petek, Yalçın Zobu, Salih Demir Ural, Mirza Sakiç, Hasan Demirtaş, Aslı Sevi yer aldı.

Her Şeye Rağmen filminin galasına ünlü isimler akın etti

Her Şeye Rağmen filminin galasına ünlü isimler akın etti

Galaya katılan isimler arasında AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, yapımcı Şükrü Avşar, İnter Medya Yönetim Kurulu Başkanı Can Okan, iş insanı Yüksel Mermer, iş insanı Sevim Aydın, Mars Dağıtım Genel Müdür Yardımcısı Barış Akbaş, iş insanı Remzi Dursunkaya, iş insanı Hilal Suerdem, Ekrem Uca, Aslıhan Karalar, Ayten Uncuoğlu, Bülent Bilgiç, Ahmet Selçuk İlkan, Aysun Kaya, Eylem Şenkal, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz, Ece Gürsel, Zeynep Tunuslu, Özlem Çınar, Nihal Koç vardı.

Her Şeye Rağmen filminden büyük başarı

Her Şeye Rağmen filminden büyük başarı

Filmi izlemeye gelenler arasında İstanbul'da görev yapan diplomatlarda vardı. Altmış iki ülkeye satışı yapılan filmin İstanbul'daki galası için iş insanı İlhan Doğan'nın davetlisi olarak katılan diplomatlar arasında Brezilya Başkonsolosu, Malezya Başkonsolosu, Venezuela Başkonsolosu, İran Başkonsolosu, Arjantin Başkonsolosu, Hırvatistan Başkonsolosu, İsveç Konsolosluğu proje yöneticisi, Gürcistan Başkonsolos yardımcısı da kendileri için hazırlanan özel salonda filmi İngilizce alt yazılı olarak izlediler.

RIZA AKIN UNUTULMADI

Filmde Erkan Petekkaya'nın babası olarak yer alan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü oyuncu Rıza Akın da unutulmadı. Filmin gösterildiği salonların önündeki fuaye alanında çiçeklerle süslenmiş fotoğrafı da konularak gecede anılan Rıza Akın'ın Japon asıllı eşi Miho Shimotashiro'da galaya katılanlar arasındaydı. Filmin oyuncuları galada Rıza Akın'ın fotoğrafı önünde oturarak topluca fotoğraf çektirdiler ve "Rıza abi de aramızda" dediler.

Rıza Akın unutulması

Rıza Akın unutulması

Bir ilke de imza atan "Her şeye rağmen" filmi adından yine söz ettirdi.  Filmin Dubai'deki gösterimi sırasında filmden etkilenen Dubai merkezli bir şirketin yöneticisi filmin "token"nini tüm dünyada çıkartma teklifi yaptı. Yapılan anlaşma ile filmin token'i yatırımcılar için piyasaya çıkacak. İlhan Doğan yaptığı açıklamada "Bu dünyada ilk kez yapılıyor ve bir filmin dijital parası token'ı çıkıyor. Bu bizim buradan da para kazanalım diye bir çabamızdan değil. Filmin bir konsepti bir marketingi var. Arkasında bir konsepti olan 'token' para kazanıyor" dedi.

 

'Çöp Adam' dizisinin fişi çekiliyor! Star TV'den şaşırtan karar

İLİŞKİLİ HABER

'Çöp Adam' dizisinin fişi çekiliyor! Star TV'den şaşırtan karar
Kanser tedavisi gören Tanyeli'nin en acı günü! "Kanser işte"

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi gören Tanyeli'nin en acı günü! "Kanser işte"
"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası yoğun ilgi!

İLİŞKİLİ HABER

"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası yoğun ilgi!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0