"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası yoğun ilgi!

Eser Yapım imzalı komedi filmi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nın galası geçtiğimiz akşam Torun Center Biletinial Sinemaları’nda gerçekleştirildi. Filmin oyuncuları, galada yer alan Yasemin.com ekibinin mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yönetmen koltuğunda Okan Ege Ergüven'in oturduğu, senaryosunu Erol
Hızarcı
'nın üstlendiği yeni nesil Temel komedisi "Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası oyuncuların ve teknik ekibin katılımıyla gerçekleşti. Sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkansız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan Temel'in hikâyesini anlatan filmin kadrosunda Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan gibi isimler yer aldı. Her ailenin kendinden bir parça bulacağı, Trabzon fırtınası estirecek komedi dozu yüksek film "Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" 10 Kasım'da beyaz perdede izleyicisiyle buluşacak.

"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filmi oyuncularından, Yasemin.com'a özel yaptığı röportajlar...

Vatikanın Şifresi Bir Temel Macerası

Vatikanın Şifresi Bir Temel Macerası

AYAKTA ALKIŞLANDI

Ünlü Trabzonlu sosyal medya fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu’nun başrolü üstlenerek ilk kez kamera karşısına geçtiği filmin galası yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Komedinin sevilen usta isimlerini buluşturan filmin Torun Center Biletinial Sinemaları’nda gerçekleştirilen galasına fenomenler ve oyuncular yüksek katılım gösterdi. Büyük ilgiyle karşılanan komedi filmi, gösterimin sonunda katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

 Vatikanın Şifresi Bir Temel Macerası gala

Vatikanın Şifresi Bir Temel Macerası gala

"Her şeye rağmen" filmi için muhteşem bir gala düzenlendi! Ünlü isimler akın etti

İLİŞKİLİ HABER

"Her şeye rağmen" filmi için muhteşem bir gala düzenlendi! Ünlü isimler akın etti
'Vatı̇kan'ın Şı̇fresı̇: Bı̇r Temel Macerası' ı̇zleyenlerı̇ kahkahaya boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

'Vatı̇kan'ın Şı̇fresı̇: Bı̇r Temel Macerası' ı̇zleyenlerı̇ kahkahaya boğdu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0