'Vatı̇kan'ın Şı̇fresı̇: Bı̇r Temel Macerası' ı̇zleyenlerı̇ kahkahaya boğdu!

Yönetmenliğini Okan Ege Ergüven'in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı'ya ait yeni nesil Temel komedisi 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası', sinemalarda izleyiciye kahkaha dolu anlar yaşattı. Eser Yapım imzalı film beyaz perdede Trabzon fırtınası estiriyor!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kadrosunda komedinin usta isimlerinin yer aldığı film, 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası', geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen galasında, izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Trabzonlu internet fenomeni ünlü isim Reşat Hacıahmetoğlu'nun ilk kez kamera karşısına geçtiği film '7'den 70'e gülme garantili bir aile komedisi' olarak değerlendirildi. Okulların ara tatil döneminde vizyona giren 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası' gişede de her yaştan izleyicisi tarafından ilgi ile karşılandı.

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR!

Kadrosunda; Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan’ın bulunduğu komedi filminde izleyiciyi; sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkânsız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan yeni nesil Temel'in; samimi, komik ve heyecanlı hikayesi bekliyor.

 Vatikan ın Şifresi Bir Temel Macerası

Vatikan ın Şifresi Bir Temel Macerası

"7'DEN 70'E GÜLME GARANTİLİ BİR AİLE KOMEDİSİ"

Sinemalarda Trabzon fırtınası estirecek komedi filmi 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası' her ailenin kendinden bir parça bulacağı bir film! İzleyiciler tarafından '7'den 70'e gülme garantili bir aile komedisi' olarak değerlendirilen 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası', 10 Kasım'dan itibaren tüm Türkiye sinemalarında izleyicisiyle buluşacak.

FİLMİN FRAGMANI

"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası yoğun ilgi!

İLİŞKİLİ HABER

"Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası" filminin galası yoğun ilgi!

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0