Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı!

Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' diziindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu.

 'Çocuklar Duymasın', 'Yalan Dünya' ve 'Sihirli Annem' gibi dizilerde de rol alan Seda Fettahoğlu (44), önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta kafasından tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Olay, Gümüşsuyu Ömer Avni Mahallesi 10 Aralık Şehitler Parkı'nda saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Parkta yürüyüş yaparken silah sesi duyan bir kişi, sesin geldiği yöne ilerleyince bir kadının başından vurulmuş şekilde çimenlerin üzerinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

 Çantasında da antidepresan ilaçları çıkan oyuncunun, tabancayı aynı gün aldığı iddia edildi. Ölümü ile sanat camiasını Seda Fettahoğlu'nun, oyuncu Ayşe Tolga'nın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Fettahoğlu'nun ölümün ardından veda paylaşımı yapan Tolga, "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi. Güzeller güzeli, akıllı, neşeli, yetenekli kuzum, kuzenim Seda Fettahoğlu'nu kaybettik dostlar. Duanızı eksik etmeyin" mesajını yazdı.

Onur Büyüktopçu meslektaşlarının ölümü sonrası sosyal medyadan isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu meslektaşlarının ölümü sonrası sosyal medyadan isyan etti!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0